Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 25

Абмеркаванне: galletto 1260 і info

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    25

galletto 1260 і info

Усім прывітанне, хлопцы, на днях у мяне будзе ў распараджэнні galletto 1260, я хацеў бы ведаць, якія праграмы мне патрэбныя, каб зрабіць выдаленне клапан egr і fap... Раз працуе? чаму ecm titanium не ведаю, што выкарыстоўваць( ці, можа быць, калі вы дасце мне трохі дапамагчы, для выкарыстання я буду ўдзячны) загадзя дзякуй добры 1 траўня на ўсіх.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Наколькі я чытаў тут на форуме, Раз не працуе добра для ўсіх аўтамабіляў.
    Выдаленне EGR з дапамогай ECM Titanium-гэта легка зрабіць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    25
    І якой-небудзь дапамогі, каго я магу спытаць? Першы аўтамабіль, які я зраблю, будзе маім або гольф 1.9 105л. з

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Пачніце спачатку знайсці ўсе матэрыялы, напрыклад, файл, які вы ў машыну, якая будзе мець нумар HW і SW, якія важныя для вызначэння драйвера, што вам неабходна; затым вам спатрэбіцца праграмнае забеспячэнне для прагляду і апрацоўкі карты. Адразу, што вы, па меншай меры, гэты асноўны матэрыял вы можаце спытаць тут, і хто-то, безумоўна, дапаможа вам.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    25
    ок, тады як толькі ен прыходзіць, я пішу тут..ах, што мая машына была ўжо пераназначаны, выпадкова, у мяне праблемы з чытаннем ecu? і дарэчы, як праграма, каб апрацаваць карту, я ecm titanium, павінна быць добра, праўда?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    ECM Titanium добра. Чытаць я не думаю, што ў цябе праблемы, але вам спатрэбіцца файл, ori, каб параўнаць яго з тым, супастаўляецца, што ты цяпер на блок кіравання.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі хочаш савет, вазьмі інструмент, трохі больш новы і надзейны, 1260 (што наогул-то было 1250 потым кітайцы эвалюцыянавалі.....) быў добры інструмент, але цяпер вы ўсяго ў некалькі еўра, і гэта сапраўды стала дрэннае, як і якасць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    25
    Дзякуй за савет, але я ўжо купіў потым у яго куплю яшчэ абавязкова

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    25
    у любым выпадку, хлопцы, я прыкладаю файл крычы golf 5 1.9 105 л. с., што гэта не мая, бачыў, што гэта ўжо пераназначаны, і калі вы можаце паказаць мне, на які адрас раўнасільна клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог так раблю некаторыя тэсты правільна трэніравацца з якой-небудзь экран, магчыма, таму што я ўсе яшчэ не магу спампаваць нічога
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў raffaele25 Visualizza Messaggio
    у любым выпадку, хлопцы, я прыкладаю файл крычы golf 5 1.9 105 л. с., што гэта не мая, бачыў, што гэта ўжо пераназначаны, і калі вы можаце паказаць мне, на які адрас раўнасільна клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог так раблю некаторыя тэсты правільна трэніравацца з якой-небудзь экран, магчыма, таму што я ўсе яшчэ не магу спампаваць нічога
    Я таксама пакуль не магу спампаваць
    У любым выпадку, калі ECM Titanium прымушае цябе бачыць з яго драйвер карту EGR, ты павінен прывесці ўсе значэння ў табліцы максімальнае значэнне, якое прысутнічае.
    Цяпер я думаю, што гэта так ад таго, што я чытаў вакол, я не ўпэўнены, што гэта проста карта, якая прымушае цябе бачыць, хоць.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •