Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 65
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46

Праблема карту для Alfa Romeo Mito 1.6 jtdm2

Добры дзень!
    я прыклаў файл карты, якая мне была даручана час таму. Праблема, што адбываецца паміж 1500 і 2000 абаротаў з дозай дросельнай засланкі нізкі: рэакцыя мець трасяніны аўтамабіля ( каб зразумець адзін аднаго, здаецца, бензінавы рухавік якой быў выключаны адзін цыліндр, тузае), якія знікаюць пры отпускании акселератара або incrementandolo.
    Стаміўся ад гэтай сітуацыі, я даў, каб зрабіць, і я чытаў карту з Mpps, і потым працуе з ECM Titanium.
    Карты, якія даказваюць змяніліся ў параўнанні з врі з'яўляюцца:
    - ін'екцыі parzializzato
    - прэс-turbo f(temp)
    - абмежавальнік крутоўнага моманту
    - абмежавальнік крутоўнага моманту 2
    - абмежавальнік крутоўнага моманту 3
    Час, дата, мая падрыхтоўка ў гэтай галіне, я б сказаў, rasente на зямлю я , здаецца, зразумеў, што ў карту ўпырску parzializzato і прэс-turbo f(temp) там што-то не так; карту EGR, здаецца, не чапалі з таго, што я бачу ад ECM, але я не ведаю, якое праграмнае забеспячэнне было выкарыстана ў пачатку, і таму я нават не ведаю, ці есць іншыя карты зменены, што я не магу ўбачыць.
    Аўтамабіль мае усталяваны фільтр у панэлі Bmc і не больш dpf.
    У маім распараджэнні, я праграмы: ECM Titanium 1.61, ECM 2001 6.3 і Mpps 16.1.0.2

Блок кіравання мае HW 0281017514 і SW 1037515044.

Дзякуй тым, хто мяне захоча даць нейкі савет.

P. s. я спадзяюся, што я выкарыстаў правільны раздзел!
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    102
    Прывітанне , на жаль, я не правы, спампаваць карту, таму я не магу праверыць , але гэтыя strattonamenti іх вы заўседы мелі так, што загружаная карта або з'явіліся і ўсе тут.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    102
    Было б цікава даведацца, як даўно быў загружаны ў карту, мод і як даўно ты гэта дэфект.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Сістэмы рэцыркуляцыі ог і была зачыненая, а таксама FAP выдалены з дапамогай нейкай Праграмы..
    Але гэтая машына не мае Swirl?
    Вобласці карта, акрамя таго, што не зрабіў нічога асаблівага, былі дадзеныя з крокам занадта рана і абаротаў, што % педаль..
    Я б пачаў з базы бачна, што коціць, вядома, трохі больш, чым арыгінальны...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў claudiooreste Visualizza Messaggio
    Было б цікава даведацца, як даўно быў загружаны ў карту, мод і як даўно ты гэта дэфект.
    праблема існуе з тых часоў, калі была загружаная карта

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    46
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Сістэмы рэцыркуляцыі ог і была зачыненая, а таксама FAP выдалены з дапамогай нейкай Праграмы..
    Але гэтая машына не мае Swirl?
    Вобласці карта, акрамя таго, што не зрабіў нічога асаблівага, былі дадзеныя з крокам занадта рана і абаротаў, што % педаль..
    Я б пачаў з базы бачна, што коціць, вядома, трохі больш, чым арыгінальны...
    Я не ведаю, што яны swirl
    Таму мы кажам, што пацвярджае маю "інтуіцыя", што карты прадукцыйнасці ліцця і прэс-turbo f(temp) ідуць часопісы?
    Затым можна палепшыць яшчэ больш прадукцыйнасці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    102
    Swirl з'яўляюцца клапаны прысутнічаюць у впускной калектар, якія перамяшчаюцца з дапамогай прывада, усе разам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Няма cinqueturbo 1.6 mjt не мае swirl.Я выдаліў некалькі впускной калектар і я ніколі не знайсці ні на 1.6. Толькі на 1.9 і 2.0 mjt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Racer83 але ты так больш з высокіх перадач на провад газу? Аўтамабіль выглядае так, як калі accellerasse з перапынкамі? Калі так рабіла нават мая дэльта з такімі ж рухавікамі,пасля абнаўлення праграмнага забеспячэння ў дзіда паменшылася вельмі, хоць не з'яўляцца...а калі быў выдалены dpf і egr не зрабіла і думаю, аднесці ў quest апошняя прычына...паспрабуйце з арыгінальнага файла, толькі з сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf выдалены і паглядзець, як ідзе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Не хапае шмат інфармацыі, як апісана да гэтага часу.
    Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог быў eslusa фізічна?
    Бачыў, што праблема, ты на нізкіх абарачэннях, я мяркую, што што-то з сістэмы рэцыркуляцыі ог не было зроблена як след.
    Затым апісаць анамалію дакладна?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •