Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 25
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    35

Паніжэння ўзмацняльнік тармазоў

Я не ведаю, калі пытанне ўжо быў дадзены адказ, але я хацеў бы ведаць, калі існуе магчымасць адсталых поршня сачыць за ўзроўнем тармазной электрычныя з дапамогай elm327, што дыягназ тыпу autocom мне здаецца, зможа зрабіць ужо яго, пазбягаючы, такім чынам, ен "страсенне мозгу" з дапамогай спецыяльнага ключа.
    Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Elm не ведаю, калі ў гэтай функцыі, таму што я не выкарыстоўваю, але гэтыя поршня ідуць запазычанасць толькі з дыягназам не ўручную

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, калі і заблакаваны па якой-небудзь прычыне няма, у нармальнай жыцця, што ўсе працуе з адным інструментам дыягностыкі вы можаце выдаляцца...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    Прывітанне, калі і заблакаваны па якой-небудзь прычыне няма, у нармальнай жыцця, што ўсе працуе з адным інструментам дыягностыкі вы можаце выдаляцца...
    Ок, але які sw выкарыстоўваеце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    З цікаўнасці, на якіх аўто ўстаноўлены электрычныя тармазы? І поршня не больш ціск, гідраўлічнаму? Гэта значыць, як гэта працуе груба гэтую сістэму?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў aleg Visualizza Messaggio
    Elm не ведаю, калі ў гэтай функцыі, таму што я не выкарыстоўваю, але гэтыя поршня ідуць запазычанасць толькі з дыягназам не ўручную
    Я думаю, гэта больш пытанне, чым sw і ўсе роўна ўручную поршневымі суппорт ідуць "хворыя" менавіта з дапамогай спецыяльнага інструмента, які мае набор розных адаптараў для розных брэндаў, то ў прыватнасці я не ведаю, калі на некаторых аўтамабілях павінен зрабіць гэта толькі праз дыягностыку.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Тое, што будзе адставанне і прывад стояночного тармазы пасля ен штурхае плунжер уручную пасля ўстаноўкі тармазы неабходна прывесці рухавік у нармальнае становішча з дапамогай дыягностыкі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    13
    гэта дакладна, я звычайна раблю праз vcds

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Напрыклад, vw passat я выкарыстоўваю tecnotest або axone я не ведаю, ці існуе што-то sw, што не ў стане зрабіць з elm 327..у гэтым выпадку з'яўляюцца гідраўлічныя абцугі з нармальным ззаду толькі электрарухавік прывада стояночного тормазы ..калі не arretri да дыягностыкі не ідзе ..ламаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў DavideO Visualizza Messaggio
    Напрыклад, vw passat я выкарыстоўваю tecnotest або axone я не ведаю, ці існуе што-то sw, што не ў стане зрабіць з elm 327..у гэтым выпадку з'яўляюцца гідраўлічныя абцугі з нармальным ззаду толькі электрарухавік прывада стояночного тормазы ..калі не arretri да дыягностыкі не ідзе ..ламаецца
    Elm не робіць, робіць любая дыягностыка гэта Добра, але nn elm...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •