гіпотэза:
выдаленне dpf і перапраграмаванне блока кіравання, не ? магчыма, каб зрабіць іх contemporanteamente
дысертацыя:
чым раней вы гэта зробіце ўмяшання hw
і тое, sw
праўда ?
і колькі максімальную адлегласць ў часе ці км ?
гіпотэза:
выдаленне dpf і перапраграмаванне блока кіравання, не ? магчыма, каб зрабіць іх contemporanteamente
дысертацыя:
чым раней вы гэта зробіце ўмяшання hw
і тое, sw
праўда ?
і колькі максімальную адлегласць ў часе ці км ?
шчыра nn я зразумеў, што вы хочаце сказаць.... калі неабходна выдаліць fap фізічна у вас есць 2 рашэнні ў мяне перепрограммируйте эбу адключэнне гэтага я, дапусцім, яшчэ эмулятар, але тых, хто зрабіў добра,я аддаю перавагу першы варыянт, але ў любым выпадку павінны быць зробленыя адначасова.
адлегласць, не думаю, што мы, як правіла, залежыць ад тыпу выкарыстання машыны, то гэта залежыць, нават калі ты зламаўся, і вы не хочаце " + " або " калі да вас ад праблем.
s?, на самай справе я не вельмі добра растлумачана
проста інфа? зняць яго фізічна цэлы дзень і толькі пасля таго, малы sprogrammarlo ад ecu
усе, што вы можаце зрабіць...
я хацеў зразумець, колькі вы можаце? каб паміж двух работ
Апошні раз рэдагавалася : іскра; 12-10-2012 ў 22:50
выбачайце іскра.. але я не зразумеў..![]()
я прапаную зрабіць гэта адначасова, таксама залежыць ад умоў fap ? дастаткова чысты, ці ўжо? забітыя.
ок, ? доказ таго, што ў мяне быў цяжкі дзень...
можа быць, я павінен паўтарыць заўтра раніцай свежым поглядам
паспрабую
вы пу? пазбягайце зняць dpf і sprogrammarlo эбу, абавязкова адначасова ?
гэта значыць, я магу падарожнічаць без dpf не бачыўшы яшчэ sprogrammato на ecu ?
і калі s?, наколькі я магу перасоўвацца ў гэтай сітуацыі, не пашкодзіць што-то ?
вядома giarras, было б, безумоўна, ідэальны, я не сумняваюся
але калі адключыце перад sprogrammarlo, што адбываецца ?
акрамя елкі, на межах, я маю на ўвазе
калі прыбраць fap фізічна і перш, пашкоджанняў nn, вы зробіце гэта, вы можа здарыцца, зрабіць рэгенерацыю так шмат дыму і, магчыма, няспраўнасць ў прыборнай панэлі,калі замест гэтага ен зняў першы блок кіравання і fap ? усе нармальна, вы маглі б проста дурное.
кароткачасовы дождж
і так, як вы сказалі раней, таксама ўплывае на ****llo засмечаных dpf ж
дзякуй