Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 19
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    9

Праблема перакадавання фарсунак fiat idea

Прывітанне ўсім,
    на маю ідэю 1.9 jtd я нядаўна замененыя фарсункі з 0445110 119 вывадзе stilo jtd 115.
    я хацеў бы паспрабаваць ўвесці код фарсунак, праз multiecuscan,але на инжекторах частка кода вышэй,няма нічога.
    аўтамабіль ідзе ў ход і працуе добра,але, як мінімум, мае некалькі стрэлаў, і тэхнік fiat сказаў, што калі адсутнічае які-небудзь код у дадатак да гэтага лесе,гэта інжэктар scodifica.
    як я магу праверыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    па-мойму гэта не праблема закадаваць, схаванае і тое, што я паклаў?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    9
    Няма, дэмантаваныя з аўто, спыняецца на некаторы час, але аплачванае заўсёды ў памяшканні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    я не думаю, што праблемы кадаваньне даюць гэты від памылак...або, па крайняй меры, мне не даводзілася да гэтага часу,я б парэкамендаваў пакласці трохі дабаўкі ў дызельнае паліва, і ўбачыць, калі яна паляпшае або няма...фарсунак common rail ў цэлым, пяшчотнай часам быў спынены шкодзяць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    9
    Гэта я ўжо паставіў на будаўнічай пляцоўцы, на самай справе ў першы поўны мне параілі алейны 2-тактный для змазачных матэрыялаў у насычаны фарсунак.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    9
    Гэта не праблема кадоўкі, па-мойму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    паспрабуйце іх праверыць.. карэкцыя фарсунак не прымушае глядзець, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppelosi Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім,
    на маю ідэю 1.9 jtd я нядаўна замененыя фарсункі з 0445110 119 вывадзе stilo jtd 115.
    я хацеў бы паспрабаваць ўвесці код фарсунак, праз multiecuscan,але на инжекторах частка кода вышэй,няма нічога.
    аўтамабіль ідзе ў ход і працуе добра,але, як мінімум, мае некалькі стрэлаў, і тэхнік fiat сказаў, што калі адсутнічае які-небудзь код у дадатак да гэтага лесе,гэта інжэктар scodifica.
    як я магу праверыць?
    Прывітанне, па-першае, што ты ведаеш, што машына ў цябе л. с. і сям'і ў блок кіравання рухавіком, 2 ты ведаеш, што коды былі старыя фарсункі, 3 i 119 bosch з stilo jtd 115 л. с. затым блок кіравання рухавіка EDC15C7 не маюць кодаў IMA, калі ўсе віды фарсунак common rail, застаюцца на некаторы час, гэта было б ідэальна разабраць і зрабіць праверце на школе, часта дастаткова толькі чысціць з дапамогай ультрагуку, 4 замест таго, каб выкарыстоўваць масла 2Т ў фільтры дызельнага паліва пустэчу напаўняеш пыласосаў выдатнай якасці, пакладзеце ў руху, і хай здымаць 20 хвілін і пасля ідзіце на вуліцу, каб паспрабаваць аўтамабіль.......

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Пацвярджаю, 119 не кадуюцца
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, па-першае, што ты ведаеш, што машына ў цябе л. с. і сям'і ў блок кіравання рухавіком, 2 ты ведаеш, што коды былі старыя фарсункі, 3 i 119 bosch з stilo jtd 115 л. с. затым блок кіравання рухавіка EDC15C7 не маюць кодаў IMA, калі ўсе віды фарсунак common rail, застаюцца на некаторы час, гэта было б ідэальна разабраць і зрабіць праверце на школе, часта дастаткова толькі чысціць з дапамогай ультрагуку, 4 замест таго, каб выкарыстоўваць масла 2Т ў фільтры дызельнага паліва пустэчу напаўняеш пыласосаў выдатнай якасці, пакладзеце ў руху, і хай здымаць 20 хвілін і пасля ідзіце на вуліцу, каб паспрабаваць аўтамабіль.......
    тое, што ён кажа запал рухавікоў праўду, гэтыя фарсункі ідуць для сем'яў, і не маюць код IMA, калі вы робіце гэтыя змены, некаторыя веды было б, вядома, што нават "тэхнічны" fiat..............
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •