Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    27

магчыма, праблема вылічэнні кантрольнай сумы аўто з winols

Прывітанне ўсім, у мяне проблемка пасля адлюстравання файла М3.8.3 аўтамабіля, калі вакол ключы адпаведна не ідзе ў руху, таму што і для кадавання иммо але праблема ў тым, што не ідзе ў рух нават для тых двух секунд не пачне міргаць індыкатар кода і не адчувае нават павярнуць паліўны помпа, для пачатку апішу, як я зрабіла працэдуру ад ecu эскорт я павінен быць у eprom я дастаў файл, і затым я загрузіў на winols, або паставіць каштоўныя паперы на ўсіх картах, а затым я змяніць, у ніжняй радку мне ад сум зялены, так што за выключэннем, а затым раблю экспарт файлаў у фармат .bin, баланс капыты на ecu, і многае eprom. З цікаўнасці, хацеў паспрабаваць адкрыць bin файл з ecm, але я не быў нават не драйвер. Што-то павінна быць пайшло не так, але я не разумею, што.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    27
    падарунак з ecm, спачатку адкрыўшы зыходны файл аўтаматычна адкрываецца драйвер, потым я адкрываю файл зменены, хоць я заўважыў, што кантрольныя сумы адрозніваюцца.Immagine.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў revoIV Visualizza Messaggio
    падарунак з ecm, спачатку адкрыўшы зыходны файл аўтаматычна адкрываецца драйвер, потым я адкрываю файл зменены, хоць я заўважыў, што кантрольныя сумы адрозніваюцца.Immagine.jpg
    Пачынае прывесці ў рух машыну, вы перапісаць файл крычы?
    кантрольная сума і ўсе па-іншаму, калі вы робіце змяненне, а нармальна наогул, што ідэнтычна будзе азначаць, што файл і клон
    Кантрольная сума ўяўляе сабой код, які выкарыстоўваецца для забеспячэння цэласнасці файла
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    27
    прывітанне, практычна машына ідзе цяпер чаму я сабраў іншы ecu арыгінальны, практычна ў мяне два адзін з яго eprom арыгінальны зварная і іншы, які я выкарыстоўваю, каб зрабіць мае тэсты. цяпер, а я спрабую перапісаць зыходны файл у eprom, а затым зноў паспрабую, калі не пойдзе ў той момант я мог прыйсці, каб думаць, што есць праблема менавіта ў ****llo абсталявання ў лужение экрана zoccoletto, але выглядае ідэальна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    я ў некалькіх словах я дастаў файл з GQ-4X потым з winols я зменены і перапісаны на flash, варыянтаў, які капіюецца з ўзору я нічога не ведаю.
    прывітанне, практычна машына ідзе цяпер чаму я сабраў іншы ecu арыгінальны, практычна ў мяне два адзін з яго eprom арыгінальны зварная і іншы, які я выкарыстоўваю, каб зрабіць мае тэсты. цяпер, а я спрабую перапісаць зыходны файл у eprom, а затым зноў паспрабую, калі не пойдзе ў той момант я мог прыйсці, каб думаць, што есць праблема менавіта ў ****llo абсталявання ў лужение экрана zoccoletto, але выглядае ідэальна.
    Я думаю, што калі ваш ecu першапачаткова ен яшчэ eprom, звараная ты не мог нават чытаць. Калі ты толькі не з гэтай "эскорт " відавочна, што не незалежна. Есць дадзеныя иммо іншага аўтамабіля

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    27
    між тым вы мне параіце якой-небудзь іншай ідэі, што паглядзець, я думаю, трэба зрабіць працэдуру правільна з winols, у выпадку, калі файл ты павінен змяняць у тэорыі я б мог заўседы адкрыць яго з winols, ці неабходна адкрыць зыходны файл з усімі назвамі карт, захаваных?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    між тым вы мне параіце якой-небудзь іншай ідэі, што паглядзець, я думаю, трэба зрабіць працэдуру правільна з winols, у выпадку, калі файл ты павінен змяняць у тэорыі я б мог заўседы адкрыць яго з winols, ці неабходна адкрыць зыходны файл з усімі назвамі карт, захаваных?
    Я сказаў бы ўнесці яснасць Eprom змяшчае Km Immo і г. д. Флэш-замест гэтага працуе рухавік
    часам ужо адпраўляю файл, Ori, вы можаце ўдакладніць сумневы і вырашыць праблемы....
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    27
    прабачце, а флэш-памяці памылка мая

VW Golf GTI IV 1.8 T 20V AGU(Original) 0261204673 - ecu 06A906018R.rar

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    27
    я забыўся сее-што важнае, калі я спрабаваў карту на маей машыне, пасля таго як не заводзіўся, я спрабаваў ўвайсці ў дыягностыку з vag-com у блок кіравання, у раздзеле рухавік, але я не мог увайсці, у той час як у іншых раздзелах.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    я забыўся сее-што важнае, калі я спрабаваў карту на маей машыне, пасля таго як не заводзіўся, я спрабаваў ўвайсці ў дыягностыку з vag-com у блок кіравання, у раздзеле рухавік, але я не мог увайсці, у той час як у іншых раздзелах.
    Але Eprom брэх кланавання?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •