Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89

Праблема BDM Lancia Y 1.3 75cv 51806503

Прывітанне, хлопцы, я заяўляю, што не прадставілася мне, але я даю руку на аднаго, які заблакаваў гэта ecu. Практычна ў паспрабуйце напісаць гэта Y з Mpps вы пасаджаныя ў блок кіравання, які 6F3.Y2/hw03T3454-Y266. Ціха, каб чытанне BDM яму пасылаю, паспрабуйце напісаць з Певень, але вы не ў стане напісаць больш мікра, і Ўсе, што дае розных памераў і паведамленне пра памылку "памылка чытання або файл няправільны памер" пасылае мяне ўніз рэзервовае капіраванне, і на самай справе файл на Ecu трохі больш. Вам ніколі не адбылося гэта што? Есць спосаб вярнуць гэты ecu? Дзякуй усім!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Усе Marelli 6F3 і інш бяру заўседы і ў любым выпадку..

важна не ствараць пашкоджанні ў адкрыцці ЭКЮ, а ў працэдуры размяшчэння Schedini etc

як цябе называюць сябры, што за паўдня зрабіў за 3 ЭКЮ для ўсталеўкі нарыхтоўкі дрэнна Schedini у працэсе чытання..

калі вы хочаце рука пачынаецца з таго, размяшчаць любыя файлы, якія вы...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Але вы diró зварыла стрып і эбу мае зносіны, калі паспрабаваць запісаць свае файлы запісвае іх спакойна, мае 0 я тады я вучыўся трохі файлы, ложкі, і праблема заключаецца ў мікра -, пашырэнне файла напісана на ecu і больш x, певень не робіць, пісаць, адкрыўшы файл у 2d-алена, ты тытан кажа мне, k даўжыня файла адрозніваецца, але біта толькі!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Залежыць з тым, што інструмент быў прачытаны рэзервовага капіявання, што вы...Могуць быць розныя пашырэння файлаў...Але што важна, яны ж flash???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Толькі я прыходжу да пк у месцы файлы, а ecu аднолькавай hw і sw, азнаеміцца з гала ў bdm і анке ен робіць з певень у bdm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Мне ніколі не было што-то накшталт гэтага. Але мне цікава зразумець, як магло здарыцца, што файл мае розную даўжыню, будучы такой жа?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    на самай справе не здарылася, ніколі нават не мной, за тое, што я хачу зразумець, MJD даволі легка, не тое, што праблема, але зразумець, што здарылася і чаму ен так зрабіў, прыкладаю поўнае чытанне файла ложак у BDM у пасадзіў і ў крычы мой, як толькі я адправіць файл, разбіты яго месца, але ўжо тут, вы разумееце, розную даўжыню файла.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Citazione Першапачаткова Напісаў walter_ie Visualizza Messaggio
    на самай справе не здарылася, ніколі нават не мной, за тое, што я хачу зразумець, MJD даволі легка, не тое, што праблема, але зразумець, што здарылася і чаму ен так зрабіў, прыкладаю поўнае чытанне файла ложак у BDM у пасадзіў і ў крычы мой, як толькі я адправіць файл, разбіты яго месца, але ўжо тут, вы разумееце, розную даўжыню файла.
    Добры дзень, вы бачыце, што чытанне і было зроблена з BDM у CMD, калі перайсці пісаць певень не знаходзіцца з памер файла.......

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    Добры дзень, вы бачыце, што чытанне і было зроблена з BDM у CMD, калі перайсці пісаць певень не знаходзіцца з памер файла.......
    CMD, калі закон MJD6F3 ў рэжыме поўнай ", то ЎСЕ" сціскае змесціва файла ад 325Kb не 2,560 Kb
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў walter_ie Visualizza Messaggio
    Але я не разумею, чаму вы робіце "поўнае чытанне", калі вы можаце зрабіць вельмі добра 3 асобных файла Eprom Micro Flash? таксама і таму, што як раз аднолькавыя...
    Цяпер распакоўваць яго месца, etc
    Давайце я файл, падзяліць, што ў вас есць..

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •