Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 42

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110

Час ўпырску Grande Punto 1.3 mjet 90 л. с.

Прывітанне, сябры. . вы можаце мне дапамагчы зразумець, як змяніць час ўпырску, што ECM называецца "ўпырску parzializzato" на гэтым вялікая кропка 90 л. с.? Я змяніў педаль, зняўшы дзіркі ў паскарэнне , але я зразумеў, што калі не чапаць карту час вырашыце вельмі мала, на нізкіх я зрабіў некалькі тэстаў, але нічога не. Прыкладаю файл крычы, і веру ў вашу дапамогу...дзякуй ўсім !
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    праблема і больш на абмежавальнік крутоўнага моманту рухавіка

раз я раблю іх у таблічнай інтэрпаляцыі з дапамогай % для выгнутых паверхняў для радкоў

Абмежавальнікі
    1° 084934
    2° 08DBA6
    3° 08DBC6
    4° 0903A0
    5° 090412
    6° 090458
    7° 090632
    8° 090EDE
    9° 091D30

у любым выпадку вы таксама можаце размясціць свой файл Мод так я меркаванне і на астатняе.. вядома, калі потым тэмы прамысловага шпіянажу..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Ahhhahhhhh...na...я з тэлефона... месца, як толькі нагрузка на....я трохі спецыяліст па Marelli....прамысловы шпіянаж заслугоўвае 100 thanks!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Але часы, як іх разлікі? Або ад % фіксаваная?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў andrea80 Visualizza Messaggio
    Але часы, як іх разлікі? Або ад % фіксаваная?
    Тады залежыць ад машыны да машыны..
    І 90 л. з. у любым выпадку, даючы патрэбную колькасць паветра, можна даць нават 16% да 100 нагрузкі 4500giri
    Аднак ёсць rail мілісекунд не мг..
    Паспрабуйце даць
    5%-8%
    3%-14%
    Ад 38 нагрузкі 1000giri ў на
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    ад 10% прыросту ў затым вы пачынаеце бачыць, трохі дыму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Цікава, гэта таму, што ў і г. д восі няправільна...павінна быць па восі X ціску ў рампы, а вось Y-колькасць ўводзяць у Мг ...вось Z-час у мікрасекунд, я Памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Ды, дзякуй, але я паспрабаваў устаць, і адчуваю сябе крыху мармытання дзіўна ў рухавік, і адчувае, як адчувае сябе бо біцця..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Я імкнуся, і я табе скажу..дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Прывітанне Андрэй, я таксама, у мяне есць GP 1.3 jtdm 90cv, і я павінен сказаць, што гэты самакат (на 1.3) я быў здзіўлены вельмі моцна...
    З дапамогай некалькіх простых змяненняў у ****llo ўсмоктвання дазавання і яна змянілася вельмі моцна, і думае, што цяпер вакол зноў з файл крычы, за выключэннем таго, што для закрыцця EGR (я зрабіў гэты выбар, таму што я раблю, у сярэднім 40/45000 Км у год і ў мяне счапленне трохі напружвае).
    Час таму я зрабіў шмат тэстаў, і што тычыцца часу ўпырску, а таксама павелічэнне ў працэнтах ад 5 да 10, але ўжо з змены ўсмоктвання і іншыя маленькія хітрасці ў карце...
    Ты больш доказаў, каб знайсці правільнае спалучэнне, якое падыходзіць на ваш рухавік, пад ваш стыль кіравання, і любыя змены, якія вы зрабілі, у адваротным выпадку перайдзіце дыягназ, вымераць колькасць паветра, які ты можаш смактаць, а вы вылічылі патрэбную колькасць, каб надаць...
    Савет... кожны раз, калі пішаце новую карту, пратэстуйце яе на пару тыдняў (у залежнасці на якой маршрут звычайна), так што зрабіце вы павінны скарэктаваць...

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •