Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

пераход ад запальвання і размеркавальніка запальвання электроніка

добры вечар усім, у мяне даўно ў планах зрабіць невялікае змяненне ў аўтасэрвіс, што мы на працы...легендарны fiat uno 1.100 fire з класічнай размеркавальніка запальвання rompibolle суперская. Мае намер складаецца, каб сабраць на гэтым аўто, што на практыцы стала адной кропкі (бо на ўсталяваны рухавік 1.200 ў пункт ж), блок кіравання і ўсе, што трэба, каб прымусіць яе працаваць.На другі дзень я адышоў ад аўтамабіля абавязаны ў руінах наступны матэрыял : ecu iaw16f , блок кіравання иммобилайзера, антэна иммобилайзера з ключа і частка жгута правадоў рухавіка. Праблема ў тым, што я не магу аднавіць у сеткі распиновка поўны для харчавання блока кіравання,і маючы праводку няпоўнай я маю difficolà з спасылкі, асабліва да скрынцы, иммобилайзер. Хто-то валодае такой распиновка?ці ведае, падкажыце, дзе я магу яго знайсці?? Я не ведаю, калі хто-то ўжо зрабіў эксперыменты на родзе і калі ўсе гэта можа працаваць, але я думаю,я хацеў бы на практыцы скарыстацца ecu пункту толькі трэба, каб прымусіць працаваць, запальванне на шпульках так: датчык фазы з адноснай зубчасты шкіў,імабілайзер,шпулькі, датчык тэмпературы рухавіка, я не думаю, што незаменным сябрам. Спадзяюся на вашу дапамогу прывітанне ўсім!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    зрабіць scodifica за ўсе справы ecu...вы не павінны мець больш праблем...для спасылкі, набярыце ў пошукавіку распиновка iaw16f...што-то ўсплыве...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    на жаль, я не інтэрфейсы, адпаведныя для scodifica,у мяне толькі пеўнік v54, але за тое, што я мог зразумець не можаце прачытаць гэтыя ecu...я шукаю ў сеткі і сее-што есць на схема ecu, але нічога з гэтай нагоды скрынкі иммобилайзер...заўтра пачынаю рыхтавацца спасылкі ecu, то, калі я нічога не знайду, мне прыйдзецца чакаць як кропка ў майстэрні, каб рушыць услед іх трохі ўстаноўка иммобилайзера. Дзякуй манро, за клопат!

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Удакладняю: мне ўдалося зрабіць усе спасылкі і паспрабаваць усе на стале,з дапамогай дыягностыкі я праверыў стартар б ен быў дазволены, і я паспрабаваў прайсці датчык фазы на метал перыядычна, каб паспрабаваць запальванне, але нічога....але калі з дапамогай дыягностыкі я l актывацыя і шпулек іскра есць. Заўтра, калі ў мяне есць час, я спрабую сабраць усе на аўто і я правяраю працу.можа быць, у адзін сігнал з датчыка не дае іскру?? Хто-небудзь ведае, як мне дапамагчы?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    зрабіць uan scodifica за ўсе, што так ты avantaggiato 80% праблем code!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    я не памятаю, калі iaw16f мае датчык частоты кручэння на эфекце хола або вр, але ў абодвух выпадках трэба што датчык прачытайце ўсю фонического колы..

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Па чарзе я вырашыў Карла, я праверыў на дыягностыцы і блок кіравання запраграмаваны і запуск дазволены...я спадзяюся, што заўтра, што час усталюйце шкіў і паспрабаваць ўсе нават так "руль" не выправіць нічога...але наконт таго, што кажа манро на самай справе я памятаю, што зубчасты шкіў складаецца з многіх зубоў, а пустое прастору ў вмт то будзе за тое, што ў школе не даюць іскры...дзякуй усім, заўтра я дам вам ведаць, як усе прайшло!! Пакуль я не скончу гэты эксперымент, і ўжо я думаў пра іншае...а менавіта: калі б я выкарыстаў ecu і праводка ў пункце 75 л. с., то есць multipoint мог ператварыць завод у СНД стары стыль ( аўто цяпер у карбюратар ) завод у СНД паслядоўны, выкарыстоўваючы выхады для інжэктараў бензін невыкарыстоўваемых...інтрыгуе мяне ўсе гэта hehhee

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    гэта значыць, дайце зразумець, што вы хочаце выкарыстоўваць 4 фарсункі punto75 ў бензін для ўпырсквання звадкаванага газу ў рухавік? калі вы...памятаеце, што lpg апрацоўваецца ўводзяць не павінен быць "працаваў" ад lpg рэдуктар для гэтага перайсці ў газападобнае стан павінен ўпырснуць яго пад вадкай форме або, па крайняй меры, табе варта паглядзець, калі рэдуктары ціску панда,кропка метану могуць зрабіць у вашым выпадку важна мець на рампы фарсунак, па меншай меры, 2 бар ціск....перайсці пеппе адчувае так вы станеце спецыялістаў на рухавіках...

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Ды манро больш ці менш тое, што я маю на ўвазе, то есць выкарыстанне шматкропкавай сістэмай впрыска паліва пры працы фарсункі ЗВАДКАВАНАГА газу з выхадаў праводкі, прызначаныя для бензінавых фарсунак...вядома, я павінен аднавіць фарсункі,рэйку і рэдуктар ў руінах, і я думаў пра тых з некалькіх, улічваючы, што ў цяперашні час легка, калі яны знойдуць...што тычыцца трансфармацыі запальвання з шпулек я, на жаль, адкласці да заўтра,я памятаў валодаць шкіў грм, але не знайшоў, і я павінен потым ператварыць tramjssione рамяні прывадныя з трапецыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Каб ператварыць пояса, гэта зойме хвіліну, вам трэба толькі памяняць шкіў генератара...

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •