Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Абмеркаванне: Blue&me fiat 500 '14

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155

Angry Blue&me fiat 500 '14

Прывітанне сябры, сення я ўступіла Fiat 500 у майстэрні,кліент паведамляе мне, што аўтамабіль з-за ўдару спераду прыйшлося мяняць прыборную панэль.У змяніць яго сабралі прыборнай панэлі з кнопак на рулі,уваход aux/usb,blue&me, дзе на гэтым аўтамабілі не былі ўсталяваныя раней.
    Цяпер кліент скардзіцца, што каманды на руль для аўтамагнітолы працуюць правільна, але іншыя кнопкі, як голас і адказ па тэлефоне не працуюць.Я спрабаваў зрабіць дыягностыку ў сістэме convergence але гэта не робіць мяне лепей увайсці.Я праверыў-пад прыборнай панэлі з боку пасажыра есць блок кіравання, чорнага колеру, з дзяржальняй сіняга і лічу, што гэта convergence гэтага аўтамабіля.Я хацеў спытаць, калі хто ведае, то гэтага аўтамабіля convergence за сабой дзверы і на прыборнай панэлі з боку пасажыра, таму што памятаю, што ў мадэлях '07 насіў на спіне, і калі ў вас схему падлучэння для сістэмы blue&me гэтага аўтамабіля, дзе я магу праверыць усе злучэнні і іх харчавання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне ciccio84, у прыватнасці, не памятаю, 500, дзе яго датычыцца,як правіла, аднак, на многіх аўтамабілях усталеўваецца ў перчаточный скрыню справа, дзе ў выпадку яго адсутнасці складаюцца дакументы...што тычыцца электрычнай схемы паспрабуйце пашукаць у elearn такі аўтамабіль

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Прывітанне ciccio84, у прыватнасці, не памятаю, 500, дзе яго датычыцца,як правіла, аднак, на многіх аўтамабілях усталеўваецца ў перчаточный скрыню справа, дзе ў выпадку яго адсутнасці складаюцца дакументы...што тычыцца электрычнай схемы паспрабуйце пашукаць у elearn такі аўтамабіль
    Дзе я магу яго знайсці Giuseppe89 ў elearn, што я магу служыць вам?прабачце, але вы мала, што яны складзены ў пісьмовай форме!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, я думаю, што трэба наладзіць для цела тып каманды, што і год, устаноўленыя на аўтамабіль, так як да гэтага не было серыі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Што тычыцца elearn пошук у інтэрнэце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    На convergence усталяваны з боку пасажыра пад багажнік з'яўляецца гэтай скрыначкі-чорны, аднак, не ўсе роўныя, некаторыя маюць толькі usb і іншых usb і гучнай сувязі, калі не заўседы, ен nn можа працаваць!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Трэба наладзіць цела, так як аўтамабіль не насіў серыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Хлопцы, хто-небудзь здолее атрымаць схему гэтай ўстаноўкі я не змог знайсці так і не ўдалося атрымаць нават elearn гэтага аўтамабіля!Хто-то можа мне дапамагчы?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    26
    Як правіла, блок кіравання, што citavi замяніць, толькі пасля зняцце батарэі.Знайдзіце на аднаўленне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў Андрэй Visualizza Messaggio
    Як правіла, блок кіравання, што citavi замяніць, толькі пасля зняцце батарэі.Знайдзіце на аднаўленне
    Варта замяніць, нават пасля адключэння акумулятара? Ты ўпэўнены?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •