Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: ecu bosch edc 17 bmw 120d 2007 177cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56

ecu bosch edc 17 bmw 120d 2007 177cv

прывітанне ,
    гэта ecu вы можаце гэта зрабіць толькі ў boot або нават праз obd?
    калі гэта магчыма толькі ў boot, і вы павінны ўнесці змены ў карту, вы павінны кожны раз aprilra і перарабляць усе спасылкі да школы?

існуюць некаторыя хітрыкі, каб зрабіць яе праз obd?
    цяпер і' кавалак, які і за межамі..

тлумачэнні па antituning: дазваляе пісаць часткова блакуе ecu,або не пісаць ecu, і нічога не адбываецца?

дзякуй
    raziel77[nospam]******. it

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, кажу, edc17cpxx і без варыянтаў, як не казаў нічога, а потым проста, што даследаванні, яшчэ трохі і вы зразумееце, што з добрым інструментам можна працаваць нават з obd, вядома, мы заўседы рэкамендуем рэзервовай копіі, зробленай у загрузкі ў выпадку, калі што-то пойдзе не так.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    пацвярджаю, есць некалькі пре-antituning, што вы ў стане зрабіць спакойна паслядоўны edc17c02 напрыклад....але тым не менш кав кажа запал рухавікі back-up, і мы рамантуе попку...
    іншыя,тыя, antituning, неабходна, каб сілай адкрыць іх, і дайце нам разблакоўкі T-prot з добрым інструментам пасля таго, як зрабілі рэзервовую копію, нават тут вы можаце напісаць праз паслядоўны порт таксама гэтыя..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Я parerei... з рэзервовай копіі!! Асабліва на BMW.... А 1-я серыя 2007 года, безумоўна, будзе 17c02 затым вы можаце атрымаць яе ў eobd спакойна...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56
    добры дзень, я не ведаю, характарыстыкі satto я ніколі не адымецца ад яго дома.ce n'roses і' разабраць..
    можа быць, калі паўторна праверыць файл некаторыя рэкамендацыі для мяне.
    у мяне есць пеўнік . праз obd прымушае мяне чытаць, і вяртае файл, які складаецца не памятаю, колькі ў ім дадзеных, але не пісаць. piotrebbe быць інтэрфейс не падыходзіць?
    у bmw я ведаю, што яны зрабілі абнаўленне на ecu,я не хацеў бы ўклалі ў antituning.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Калі вы зрабілі абнаўленне ў BMW 90 на 100 паставілі antituning, таму што сэнсу ў б напісаны, калі вы не маеце праблем з Пеўня. Кажу табе, звычайна на гэтыя аўтамабілі, Певень-гэта досыць надзейна. Аднак smontala паверце, вы страціце трохі больш часу, але па крайняй меры, вы ўпэўненыя, што вы не нанеслі вам шкоду. Мой савет, так... тады кожны робіць, што хоча!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    89
    Аднак экю павінна быць edc17CP02. Я зрабіў у eobd, нават з Пеўня.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •