Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 48

Абмеркаванне: Alfa 147 памылка P0091

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702

Alfa 147 памылка P0091

Усім прывітанне
    У мяне праблема з якой я не магу даць дазвол.
    Я гэтую 147 ад студзеня 2015 года, і ў першыя месяцы не давала збоі, усе залатых экю, у тым ліку.
    Якое-то час, калі я пачаў уваходзіць у свет цюнінгу я пачаў супастаўляць нават робячы карты з памылкамі як усе, праз некаторы час мне далі recovery з памылкай p0091.
    Думаючы, што гэта scalibrata карту я заўседы пакідаў прайсці і змянілі карту.
    Сення ў мяне есць карта, безумоўна, вялікія памеры fattami, як і вывучэнне тэстаў, карыстальнік форуму, з якім я разам працуем над рознымі рэчамі, але праблема паўтараецца.
    Я думаў, што смецця ў помпа, пагружаны ў бак, затым разабрана і чыстае, што мог, і быў вельмі злавесны, але на вока ў бак, здаецца, не быць нічога відаць.
    Я заўважыў, што ў холад я магу паскорыць на 100% без праблем, але ен гарачай nasona ўстане на recovery і ідзе, як быццам sturbinata..
    Калі б гэта быў помпа адрамантаваць ў вас есць дакумент, як разбіраецца па частках, ці я не ведаю, што яшчэ можа быць.
    Аўтамабіль знаходзіцца ў tagliandata мала і ад дызельнага фільтра есць ціск, як здаецца.
    Я схаджу з розуму, каб зразумець, што гэта такое, што не ідзе..
    Help!!!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, вы павінны праверыць ціск у магістралі rail ....

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Прывітанне сябар,
    прабач мяне, але я матыкай на дыягностыку ..і нават больш..
    З МНС праглядзе з якой-то голас у рэальным часе або, што яшчэ варта зрабіць?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    вы, кажа, ланцуга, прэс-rail ланцугу/дыяпазон прадукцыйнасці?
    калі вы пільна сочыце ціску, так obbiettiva, што фактычная via дыягназ і паглядзець, калі ен адрозніваецца ў станоўчую або адмоўную..калі ў апошнім выпадку, гэта значыць, з'яўляецца больш нізкім, чым карта патрабуе ў вас праблема ў помпе высокага ціску ці на regoltaore або на инжекторах, што "выпускаюць" занадта....кантралюе пікселя апошнія таксама дыягностыкі выпраўлення, якія яны маюць, калі яны 25% +/- у тэрміны, устаноўленыя ў экю або больш 5mm3 карэкцыі ў iq роўная..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    маглі б вы паспрабаваць паставіць карту ori гэта ўбачыць, калі есць розніца па тым, што я казаў раней..
    затым, аднак, перш чым addosare віну на скомпонуйте, а не unaltro кантралюе ціск электрычнага помпы ў ciruito нізкага ціску, калі нізкае, часам я, здарылася, што ў той штуцер з шарыкам, пасадзілі ўнутры, якія жывуць на фільтр дызельнага паліва вы starasse і рабіў, каб знізіць ціск толькі на высокіх абарачэннях і з вялікімі запытамі на дызельнае паліва, у той час як калі controllavi прэс-мінімуму, усе было ў норме..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дзякуй манро
    Ужо даказана карту на врі і не ад гэтай памылкі, толькі з крокам робіць і гарачай вышэй 3000giri.
    Маючы ўжо памянялі помпа высокага ціску другой рукой, але працуе (быў на альфа-першая серыя, якая была супастаўленая і добра) думаю, што праблема..я думаю..
    Мой сябар выцягнуў трубаправоды вышэй фільтра і ўбачыў, што паліва ne прыходзіць, то робіць гэта толькі ва ўмовах гэтай праблемы.
    Я зраблю дыягностыку і я дам вам ведаць.
    Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Памылка, мне здаецца, гэта было :
    P0091 "ціску паліва (рэгулятар ўваходу помпы высокага ціску)занадта нізкі ціск"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы не можаце адлучыць трубкі і паглядзець, калі кідае нафта, гэтыя рэчы робяць з метад і прыборы, вы павінны паставіць манометры і паглядзець, добра нізкае ціск, высокая паглядзець у дыягназ, і вам раю праверыць ціск у вяртанне nafta, яшчэ адна рэч, не ведаю як, але калі вы ўзнялі вельмі ціск у магістралі rail паспрабуйце вярнуць крычы, што.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы не можаце адлучыць трубкі і паглядзець, калі кідае нафта, гэтыя рэчы робяць з дапамогай метаду і інструментара.
    Цалкам згодны, але не будучы карабля, па меншай меры, я бачыў, што прыходзіць дызель.
    Я магу праверыць ціск, і я бачу на мнс калі ў мяне гартуй.
    Дзякуй, хлопцы

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я знайшоў абмеркаванне той жа праблемы на мае і на сайтах, альфа і многія (калі не ўсе) мелі гэтую праблему..
    http://www.professionalchiptuning.ne...ighlight=p0091
    Я ведаю, што помпа высокага ціску з'яўляецца прычынай, і змяніць яго ўзбярэжжа, як мая нага злева..
    Я дам вам ведаць, як толькі я кладу рукі з мнс і, спадзяюся, не так..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •