Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Прэзентацыя

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    12

Прэзентацыя

Добры вечар усім,

Спачатку я павінен папрасіць прабачэння ва ўсіх адміністратараў, не тое, што стваральнікі форуму

Я даўно зарэгістраваны, але я ніколі не жыў жыццём форуму, так як па працы я больш заняты электронікі.
    Я уліковы запіс, каб у выпадку, як прапанаваў мой сябар.
    Я думала, што пісаць што-то было лішнім. Я заўсёды працаваў на абсталяванні, прысвечаных аўтаспорту і не думаў, што адзін, як мне гэта было карысным на форуме.

Калі я прысвяціў сябе свеце, common rail, я зразумеў, наколькі можа быць карысна прачытаць меркаванні і вопыт тых, хто гуляе з ECU серыі.

Прашу яшчэ прабачэння, і я спадзяюся быць добрым сябрам для ўсіх

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    Добры дзень і дабро запрашаем на форум

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў мікеле лаура Visualizza Messaggio
    Добры вечар усім,

Спачатку я павінен папрасіць прабачэння ва ўсіх адміністратараў, не тое, што стваральнікі форуму

Я даўно зарэгістраваны, але я ніколі не жыў жыццём форуму, так як па працы я больш заняты электронікі.
    Я уліковы запіс, каб у выпадку, як прапанаваў мой сябар.
    Я думала, што пісаць што-то было лішнім. Я заўсёды працаваў на абсталяванні, прысвечаных аўтаспорту і не думаў, што адзін, як мне гэта было карысным на форуме.

Калі я прысвяціў сябе свеце, common rail, я зразумеў, наколькі можа быць карысна прачытаць меркаванні і вопыт тых, хто гуляе з ECU серыі.

Прашу яшчэ прабачэння, і я спадзяюся быць добрым сябрам для ўсіх
    Добры дзень, сардэчна запрашаем на форум Міхаіла
    дзе вы знаходзіцеся? ўзрост? дадайце трохі інфа ў presentazionese табе ідзе...
    калі ты кажаш Абсталявання аўтаспорт, на што ты спасылаешся у прыватнасці??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    12
    Я Massalubrense правінцыі Неапаль, але геаграфічна больш салерно.

Абсталяванне аўтаспорт я маю на ўвазе канкрэтныя прадукты, якія ecu Marelli motorsport, EFI, MOTEC і г. д. З якімі я працаваў у досведах формула і матацыклаў. У мяне быў вопыт на экскурсійнае утаймаваць Вёсак і Save з эбу Haltech на рухавікі Honda V-Tech.

Скажам, што маё жыццё ў гэтай галіне ў параўнанні з серыяй быў "зручным", так як я ніколі не меў справу з DTC, immobilizers, DPF, і ўсё гэта робіць вар'яты ў мехатронных.

Мой флагман, я тады праводкі, якія павінны быць выкананы старанна і з высокім стандартам у свеце цяжкай аўтаспорту.

Скажам, што нават на аўтамабілях серыі наўрад ці я той, хто рамантуе менавіта таму, што я больш здольнасць да апрацоўкі. На практыцы для мяне гэта Dtc можа быць толькі абмежаванне на выкананыя працы больш крытэрыяў з хаты маці.

Я спадзяюся знайсці добрых сяброў, якія падзяляюць мае інтарэсы, і чаму б і няма, я спадзяюся быць карысным у вырашэнні якой-то праблемы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    Сардэчна запрашаем!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    12
    1000 дзякуй