Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

Сістэмы рэцыркуляцыі ог-opel PSG16

У мяне opel zafira, які з egr электроніка, што есць праблемы, а затым замяніць.

Праблема ў тым, што гэта каштуе каля 350 еўра, і машына іх не варта.

Я думаю, я зразумеў, што gallo54 ў стане прыняць рашэнне па гэтым ecu, але праблема ў тым, што дазваляе толькі пісаць, так што я павінен знайсці ori змяніць, а затым пісаць.

Справа ў тым, што я не ведаю, певень-гэта на самай справе працуе на гэты тып ўмяшання, або, можа быць, рызыка ўсе сапсаваць??

Хто-то атрымаў, каб праверыць??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    7
    Аб тым, як чытаць/пісаць у ECU я не ведаю, дапамагчы...
    Аднак неабходна зразумець, якая праблема ў EGR, заблакаваны ці механічна, можа быць адкрыты або прыадчынены выдаленне электроніка не вырашыць праблему.
    Тое ж самае, калі адбылося кароткае замыканне ўнутры датчыка становішча (калі такія маюцца), па меншай меры, не адлучыце раздым будзе кароткі ў эбу страціць правільнага харчавання на ўсе датчыкі, падлучаныя на гэты выхад.

Спадзяюся, што гэта было карысна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio

Я думаю, я зразумеў, што gallo54 ў стане прыняць рашэнне па гэтым ecu, але праблема ў тым, што дазваляе толькі пісаць, так што я павінен знайсці ori змяніць, а затым пісаць.

Справа ў тым, што я не ведаю, певень-гэта на самай справе працуе на гэты тып ўмяшання, або, можа быць, рызыка ўсе сапсаваць??

На Форуме мы ўжо абмяркоўвалі даўно... шукаць гэты Пост..
    Аднак адзіны спосаб, каб прачытаць і напісаць яе, і з інструментам, Opel Tech2, які чытае Рэзервовага капіявання, што нас, з тых, рэдагаваць, а затым перапісаць...
    Ні адзін іншы інструмент таму, што я ведаю...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Да egr ідзе ў блок праз некаторы час, таму я мяркую, што, блакуючы яго ў ecu вы павінны вырашыць. Праблема ў тым, што вы не можаце адкрыць, калі не rompendola і рамонт не кажуць. Адзінае рашэнне, я ведаю, што ці новая або з эмулятара, што трэба закупляць з-за мяжы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    blackwolf76, наколькі я ведаю, з gallo вы спакойна, без праблем, cks, але не кажу адразу вопыту, але інфармацыя на 90% у сіле, і ўзяў у іншым месцы.
    У адваротным выпадку з MAGPRO2 X17 кажуць, што ідзе на 100%.
    Яшчэ не ведаю..
    жадаючы я даю вам графіка, каб выключыць egr ID прыблізнымі, што трэба шукаць у 2D, але я не ведаю, калі вы павінны пераключыць выняты файл або зрабіць яшчэ захаванне файла..
    Прабачце..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    http://www.professionalchiptuning.ne...ighlight=psg16

Вось спасылка на cinqueturbo для тых, каму было цікава даведацца, што такое PSG16.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio

Cia0 Zafira, які 2.0/2.2 l 16V Bosch PSG 16 Virt/W Yes Flasher, толькі з tool арыгінальны Fg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Прывітанне
    Fgtech арыгінал, робіць чытанне віртуальнага escritura 25-30 м.
    X17, робіць чытанне рэальныя, але толькі з pin-out прамой у PSG16, чытанне, 3 м, escritura 4м, факт, многія без праблем з X17.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Дзякуй за інфармацыю. Аднак, калі я абраў для эмулятара . Альтэрнатывы, як мне здаецца, зразумець, што яны ўсе досыць дарагія�

Прыгожы певень, арыгінал быў бы лепш, але гэтыя часы інвестыцыі, як гэта ацэньваць з асцярогай. Як таксама x17 я не думаю, што менавіта дрэнныя інвестыцыі Заўседы... улічваючы кошт...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    як вы і каштавалі l эмулятар??'
    Што такое заяц? Трус Abarth

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс