Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Карэляцыя файл ВРІ І Кантрольнай сумы

Усім прывітанне

мне патрэбна інфармацыя, што тычыцца карэляцыі, якая існуе паміж
    файл ВРІ і кантрольную суму аднаго і таго ж.

Я растлумачу праблему, у якой я натыкнуўся:

Я запампаваў карту, ужо змяніліся (Defender TD5 2004 года) з kess V2,
    я паклаў карту ECM Titanium, і я не знайшоў ніякіх Драйвераў я ўставіў ўручную
    і ў акне дзе павінен быць нумар кантрольнай сумы быў шэры без нумароў, я зрабіў 2 змены
    не перашчыруйце з параметрамі (драйвер даваў толькі карты ўпырску parzializzato і карэкцыя + абмежавальнікі крутоўнага моманту).
    З першай змены машына не пайшла ў бяспецы; з другой праўка", а не машына на хуткасці або пры канстанты
    моцныя accellerazioni машына пайшла ў бяспецы (не прымаў газу), паварочваў ключ і плюс стаў матацыкл
    і праблемы не было, пакуль не было ўзята звычайную працэдуру; я паставіў у папярэднім файле.
    Праз некалькі дзен ECU, пайшоў у блок, а не фары (я не мог праверыць), і мой сябар паслаў ECU ў Трэнта і сказалі, што ен быў заблакаваны мікрапрацэсар па меры таго як я чытаў, 1/3 карту і праблема, што я сутыкнуўся нават на Мэрсэдэс.

магчыма, што ен няправільна даў зрабіць адлюстраванне або праблема, што я змяніў карту, ужо змяніліся, і не крычы, а кантрольная сума было не так?

P. s.: справа ў бяспецы, хацеў бы выключыць, што дасягнулі абмежавальнікі IQ ці іншай, таму што крок, сапраўды смешна,
    акрамя таго, гэта будзе першы раз, што мне рабіць, блок Мікра-пасля дзен працы (нават калі ў мяне будзе in bad dad дзесяць язды), і ўсе, колькі
    цяпер яны ідуць, і не выявілі ніякіх праблем.

дзякуй усім!!!

Mappa_mod_Defender_TD5.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Мне давялося на Audi A3, што праграміст не памыляўся Кантрольнай сумы і пасля некалькі дзен не ездзіла на машыне, была праблема файла, аднак, чаму практыка, кантрольная, ствараў гэтую праблему. Я не думаю, што вы пашкодзілі HW, але гэта толькі праблема ў файле.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    але, як вы кажаце, вас "праблема файлаў" вы маеце на ўвазе, што файл кропкай быў пашкоджаны (ori не зменены
    або файл ужо супастаўлена, што я хадзіла яшчэ раз змяніць?

Паколькі я дадаю іншы, што, калі я змяніць толькі адзін БІТ у частцы, у якой
    значэння FF або 255 вы прыйшлі, каб стварыць крывую або некалькі крывых, якія прайшлі ад 0 да 255, то проста адкрыйце файл, і вы яго бачыце.

Можа быць не тое?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, часам здараецца дзіўнае, на некаторых эбу , на Peugeot 207 1,6 hdi была батарэя спампаваць кліент прыпынку машыны праз некаторы час кліент ставіць зноў у рух машыны, каб сысці не шмат больш, у рэшце рэшт, пасля апытання ен быў выдалены нейкі біт у файл у эбу..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Добры дзень, у мяне такая ж праблема, вярнуць арыгінальны файл і паглядзець, што працуе... толькі праблема змены няправільных або няправільнай кантрольнай сумай, нават калі Kess павінны выправіць у аўтамат у стадыі напісання, і chk.

Я замест гэтага выкарыстоўваю MSB без ўспышкі і з дапамогай праграміста ў мяне праблема вылічэнні кантрольнай сумы. Хто-небудзь ведае, як разлічыць chk?
    Я спрабаваў з і г. Д., але не лічу, сям'я ecu...

Help

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    10
    Я зрабіў некалькі тэстаў з Тытанам на выправіць CKS, пачынаючы з карты, ужо мод. але нават ведаючы сям'і, каб выканаць CKS, і тым не менш у стадыі напісання, праграміст я казаў CKS правільна, у аўто, у аўто ёсць праблемы, тыпу харчавання не хуткі або не пастаянны, мінімальны скокамі, або, або ў recoveri, усё, потым зарад на Тытан файл врі і мод працуе і ты робіш розныя змены
    Таксама з праграмай для карэктар CKS просіць файл для параўнання.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    калі гэта можа быць дапамогу, на пк я карэктар кантрольнай сумы.. калі вас можа зацікавіць гэта месца

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    58
    Прывітанне, хлопцы,
    я вырашыў проста загрузіць файл мод працуе і г. Д., то я шукаў DRV правільна для майго файла і аўтаматычна мне пералічылі і правільна CKS. Зноў mod файл, я мог бы зрабіць усё змены, якія я хацеў, і ўсё працуе.
    Што тычыцца программатор eprom, пераканайцеся, што адаптары не кітайскія або ва ўсякім выпадку не падыходзяць, у адваротным выпадку ў пісанні вы змяніць якой-небудзь біт, і пашкоджанне было зроблена, і рухавік не ідзе ў рух.
    Я ўсё гэта вырашаецца купляй перахадніка першапачаткова для майго gq-4x...

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •