-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Карэляцыя файл ВРІ І Кантрольнай сумы
Усім прывітанне
мне патрэбна інфармацыя, што тычыцца карэляцыі, якая існуе паміж
файл ВРІ і кантрольную суму аднаго і таго ж.
Я растлумачу праблему, у якой я натыкнуўся:
Я запампаваў карту, ужо змяніліся (Defender TD5 2004 года) з kess V2,
я паклаў карту ECM Titanium, і я не знайшоў ніякіх Драйвераў я ўставіў ўручную
і ў акне дзе павінен быць нумар кантрольнай сумы быў шэры без нумароў, я зрабіў 2 змены
не перашчыруйце з параметрамі (драйвер даваў толькі карты ўпырску parzializzato і карэкцыя + абмежавальнікі крутоўнага моманту).
З першай змены машына не пайшла ў бяспецы; з другой праўка", а не машына на хуткасці або пры канстанты
моцныя accellerazioni машына пайшла ў бяспецы (не прымаў газу), паварочваў ключ і плюс стаў матацыкл
і праблемы не было, пакуль не было ўзята звычайную працэдуру; я паставіў у папярэднім файле.
Праз некалькі дзен ECU, пайшоў у блок, а не фары (я не мог праверыць), і мой сябар паслаў ECU ў Трэнта і сказалі, што ен быў заблакаваны мікрапрацэсар па меры таго як я чытаў, 1/3 карту і праблема, што я сутыкнуўся нават на Мэрсэдэс.
магчыма, што ен няправільна даў зрабіць адлюстраванне або праблема, што я змяніў карту, ужо змяніліся, і не крычы, а кантрольная сума было не так?
P. s.: справа ў бяспецы, хацеў бы выключыць, што дасягнулі абмежавальнікі IQ ці іншай, таму што крок, сапраўды смешна,
акрамя таго, гэта будзе першы раз, што мне рабіць, блок Мікра-пасля дзен працы (нават калі ў мяне будзе in bad dad дзесяць язды), і ўсе, колькі
цяпер яны ідуць, і не выявілі ніякіх праблем.
дзякуй усім!!!
Mappa_mod_Defender_TD5.rar
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Мне давялося на Audi A3, што праграміст не памыляўся Кантрольнай сумы і пасля некалькі дзен не ездзіла на машыне, была праблема файла, аднак, чаму практыка, кантрольная, ствараў гэтую праблему. Я не думаю, што вы пашкодзілі HW, але гэта толькі праблема ў файле.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
але, як вы кажаце, вас "праблема файлаў" вы маеце на ўвазе, што файл кропкай быў пашкоджаны (ori не зменены
або файл ужо супастаўлена, што я хадзіла яшчэ раз змяніць?
Паколькі я дадаю іншы, што, калі я змяніць толькі адзін БІТ у частцы, у якой
значэння FF або 255 вы прыйшлі, каб стварыць крывую або некалькі крывых, якія прайшлі ад 0 да 255, то проста адкрыйце файл, і вы яго бачыце.
Можа быць не тое?
-
Прывітанне, часам здараецца дзіўнае, на некаторых эбу , на Peugeot 207 1,6 hdi была батарэя спампаваць кліент прыпынку машыны праз некаторы час кліент ставіць зноў у рух машыны, каб сысці не шмат больш, у рэшце рэшт, пасля апытання ен быў выдалены нейкі біт у файл у эбу..
-
Добры дзень, у мяне такая ж праблема, вярнуць арыгінальны файл і паглядзець, што працуе... толькі праблема змены няправільных або няправільнай кантрольнай сумай, нават калі Kess павінны выправіць у аўтамат у стадыі напісання, і chk.
Я замест гэтага выкарыстоўваю MSB без ўспышкі і з дапамогай праграміста ў мяне праблема вылічэнні кантрольнай сумы. Хто-небудзь ведае, як разлічыць chk?
Я спрабаваў з і г. Д., але не лічу, сям'я ecu...
Help
-
Я зрабіў некалькі тэстаў з Тытанам на выправіць CKS, пачынаючы з карты, ужо мод. але нават ведаючы сям'і, каб выканаць CKS, і тым не менш у стадыі напісання, праграміст я казаў CKS правільна, у аўто, у аўто ёсць праблемы, тыпу харчавання не хуткі або не пастаянны, мінімальны скокамі, або, або ў recoveri, усё, потым зарад на Тытан файл врі і мод працуе і ты робіш розныя змены
Таксама з праграмай для карэктар CKS просіць файл для параўнання.
-
калі гэта можа быць дапамогу, на пк я карэктар кантрольнай сумы.. калі вас можа зацікавіць гэта месца
-
Прывітанне, хлопцы,
я вырашыў проста загрузіць файл мод працуе і г. Д., то я шукаў DRV правільна для майго файла і аўтаматычна мне пералічылі і правільна CKS. Зноў mod файл, я мог бы зрабіць усё змены, якія я хацеў, і ўсё працуе.
Што тычыцца программатор eprom, пераканайцеся, што адаптары не кітайскія або ва ўсякім выпадку не падыходзяць, у адваротным выпадку ў пісанні вы змяніць якой-небудзь біт, і пашкоджанне было зроблена, і рухавік не ідзе ў рух.
Я ўсё гэта вырашаецца купляй перахадніка першапачаткова для майго gq-4x...
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума