Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: Info куплі kess

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    11

Info куплі kess

Прывітанне ўсім, я схіляюся да acqurl з HW і SW для перапрызначэння блокаў кіравання, выдаленне Fap і egr. Я прапанаваў kess клон поўны (Гарантыя ад прадаўца, што таксама варта іншых майстэрняў), таксама з праграмай прыкладаецца усе з курсам, што я павінен зрабіць, самавук з розныя прыклады і доказы, каб зрабіць, усе з яго дапамогу ў маім поўным распараджэнні. На думку вас, больш вопытных, лепш узяць кесс, якая працуе ў розных рэжымах, ці арыентавацца на іншы тып ( пеўнік і г. д.).
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Залежыць ад якасці dell hw, які прадае.
    Як я цябе прасіў ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fronzies Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я схіляюся да acqurl з HW і SW для перапрызначэння блокаў кіравання, выдаленне Fap і egr. Я прапанаваў kess клон поўны (Гарантыя ад прадаўца, што таксама варта іншых майстэрняў), таксама з праграмай прыкладаецца усе з курсам, што я павінен зрабіць, самавук з розныя прыклады і доказы, каб зрабіць, усе з яго дапамогу ў маім поўным распараджэнні. На думку вас, больш вопытных, лепш узяць кесс, якая працуе ў розных рэжымах, ці арыентавацца на іншы тып ( пеўнік і г. д.).
    Дзякуй
    Я не кесс я, але мне здаецца, што працуе толькі ў паслядоўны порт, калі не памыляюся.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    11
    Прывітанне, хлопцы, мяне папрасілі 400 еўра, з kess, вы можаце працаваць праз obd, што праз bdm, вы што мне параіце?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прывітанне, хлопцы, мяне папрасілі 400 еўра, з kess, вы можаце працаваць праз obd, што праз bdm, вы што мне параіце?
    У bdm з kess, я ўпэўнены, што няма працы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Boot вы выкарыстоўваеце на ecu, на якіх не ўдаецца выканаць чытанне з паслядоўнага порта, як правіла, і вы робіце так што разблакоўкі
    Tricore выкарыстоўваецца, як правіла, на bosch EDC17 і ME17 з працэсара нарэшце, выкарыстоўвае, як правіла 1 провадам boot і 1 або 2-х рэзістараў на блок кіравання
    j-тэг выкарыстоўваецца для таго, каб чытаць microcrontrollori, як отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие 8-8f2-8f3 - і denso
    Усё вельмі абагульнена і на працягу

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Kess таму толькі OBD і ці Tricore Boot. Няма, BDM або JTAG.
    Асцярожныя, што вакол прадаюць kess v2 у 400€ і тое ж, што купіць у тым, што ў 140€

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Fabiuz Visualizza Messaggio
    Kess таму толькі OBD і ці Tricore Boot. Няма, BDM або JTAG.
    Асцярожныя, што вакол прадаюць kess v2 у 400€ і тое ж, што купіць у тым, што ў 140€
    Растлумачце мне, калі ласка, розніцу паміж boot - tricore - jtag і кв? Хацелася б удакладніць пару рэчаў, дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    11
    Дзякуй fabiuz, што вы мне параіце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Дзякуй fabiuz, што вы мне параіце?
    Я вам рэкамендую, што не існуе інструмента, які б задавальняў усе патрэбы, усе яны маюць свае плюсы і мінусы.
    Калі вы хочаце пачаць вучыцца пачынаецца з паслядоўнага порта для працы з бд-порт, каб затым паглыбіцца ў розныя рэжымы ў эбу адкрытай і дэмантаваны з аўтамабіля.
    Galletto V54 або Kess V2-выдатныя прадукты.
    Пеўнік паступлення ў зрабіць аўто да 2011/2012 праграмнае забеспячэнне з'яўляецца грувасткай ў ўстаноўцы і кіраўніцтва іх трэба ісці шукаць, ты ў праграме
    З kess паступлення ў 2013/14 праграмнае забеспячэнне з'яўляецца вельмі просты ў ўстаноўцы і выкарыстанні, зарадкі інструкцыі ў autormatico

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •