Вынікі з 1 па 7 з 7
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102

Першая запіс з galletto ЗНІКАЕ...

Добры вечар усім....я спрабаваў зрабіць маей першай запісу....такім чынам, давай пачнем з машыны: alfa 156 1.9 115cv 2004 года
    я чытаў зыходны файл з galletto v54...чытаць ок...выкарыстанне carsoftware 5.2 для выдалення egr...усе ок...упраўлення 2 файлы на врі і мод з ecm titanium і грэшная я мяркую, гэта ўсе ок (відаць, што павінна быць усе carsotware)....выкарыстанне праграмы "checksum corrector" для выпраўлення кантрольнай сумы, улічваючы, што не робіць мой певень у запісе.....апошняя праграмнага забеспячэння робіць мяне крыху дзіўна, таму што здаецца, што нічога не выправіць, мне кажа, што ўсе ок...
    я збіраюся пісаць (і ў той жа час мяне, я ніжэй)...і зак, запіс скончана, святло иммобилайзера гарыць (машына з замкам) і аўтамабіля, які не з'яўляецца часткай O. O.
    я адпраўлю файл врі і mod файлаў.
    вы можаце дапамагчы мне зразумець, што я не мае рацыю, калі ласка?

у той жа час я перапісаў файл врі і вярнуўся, усе ок!

загадзя дзякую
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    і табе здавалася...я забылася ўкладання

alfa_156_19_115.rar
    Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы не правільна cks, дзіўна, таму што тытан робіць на гэты файл, хутчэй за ўсе не захавалі яго добра, вы не ў правільным месцы, таму што вы не можаце ўсе яшчэ загрузіць, але загрузіць свой ori выбар дыск, а затым загрузіце mod, вы ўбачыце, што ен кажа вам, што есць змены, якія трэба захаваць, захавайце файл, і вы ўбачыце, што нават cks на месцы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы не правільна cks, дзіўна, таму што тытан робіць на гэты файл, хутчэй за ўсе не захавалі яго добра, вы не ў правільным месцы, таму што вы не можаце ўсе яшчэ загрузіць, але загрузіць свой ori выбар дыск, а затым загрузіце mod, вы ўбачыце, што ен кажа вам, што есць змены, якія трэба захаваць, захавайце файл, і вы ўбачыце, што нават cks на месцы.
    ок, я спрабую выправіць гэта і месца файла з нібыта cks правільна (спадзяюся, добра!).
    Дзякуй, некаторымі парадамі...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    ALFA_156_19_115_NO EGR.rar

вось файл з правільнай кантрольнай сумы....ці правільна гэта?

дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    на гэтым cks была ліквідаваная, паўторна калі ласка, увядзіце яго, а таксама.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    102
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    на гэтым cks была ліквідаваная, паўторна калі ласка, увядзіце яго, а таксама.
    Дзякуй, калі дрэнна....

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •