Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Alfa mito 155cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

Alfa mito 155cv

Прывітанне ўсім, хлопцы, вам месца на другі мой пытанне: ад дзен мне прыйшоў міф 155 газаваная вада з brc, на практыцы аўтамабіль прыкладна ў 500 км загараецца кантрольная лямпа рухавіка, і я, як памылка, значэння лямбда-зондаў для пахудання для пахудання; я прынес аўтамабіль да BRC і мне сказалі, што больш, як яны змазаныя не могуць зрабіць, і што праблема для іх, залежыць ад зносу гэтых лямбда-выразы, якія павінны быць замененыя....кліент сцвярджае, што ен замест ўстаноўкі імплантата, і толькі каля 15000km.....вы думаеце, было б магчымым выдаленне датчыкаў карту і паспрабаваць ўсталяваць науглероживания з stechio і wide band?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    глядзіце ў дыягназе trim адаптацыі паліва на кароткі і доўгі перыяд...вядома ж бензін
    яны працуюць на працэнт паліва і інфармуюць ecu, каб дадаць або выдаліць бензін, каб заўседы паважаць науглероживания ў карту...науглероживания stft павінен стаяць на мінімум і на частковых нагрузках каля +/-5% і ltft каля +/-1%..калі ж гэтага не вы павінны пачаць бачыць спачатку датчык выдатку паветра, як быццам, калі ўсе ў парадку праходзіць кантроль за ўсе вакол трубы, каб знайсці які-небудзь уцечкі паветра, калі нават тут, і ўсе на месцы, правяраць ціск паліва, можа быць, што рэгулятар ціску, так пайшоў і працуе трохі худы, такім чынам, ecu спрабуе выгадаваць, але 'lincremento знаходзіцца па-за межамі яго дасяжнасці (trim маюць максімум 25%, ўмяшання ў станоўчы і адмоўны),
    для яснасці:
    stft=short time fuel trim= trim паліва ў кароткі перыяд
    ltft= long time fuel trim= trim паліва на працягу доўгага перыяду
    поспехі..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    дзякуй за парады....гаворка ў тым, што аўтамабіль, на бензін, гэта добра, не мінімальныя праблемы....гэта толькі на газ, што цягне за памылка....і я бачыў сваімі вачыма, што на самой справе карту з brc больш не можа ісці....затым ствараецца параметраў памылка лямбда ў эбу....
    я хацеў бы ў гэты момант кіраваць усім ўручную, выдаліўшы зонды і паглядзець, як ен сябе вядзе, каб зразумець, калі на самай справе 155cv не пераварвае добра gpl....убачыў, што на 120cv праблемы з сістэмай серыі або пасля куплі не есць....
    У brc усталяваны для аўтамабіляў, турбо дызель да 3500 аб'ем рухавіка да 6 цыліндраў, так што гэта не пытанне памеру імплантата....

справа ў тым, што я хацеў бы зразумець, калі яшчэ з gpl і гэта аўтамабілізацыі былі падобныя праблемы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    Ўстаноўкі BRC есць добры прадукт, маюць адзіны недахоп, што часам l фарсункі пэцкаюцца, могуць стварыць гэтыя праблемы! Калі на бензін не ў вас праблемы, перш за ўсе, вам неабходна праверыць, прэс-звадкаванага газу, які павінен стаяць каля 1,4 бар з рухавіка і на халастым ходу,то ў той час заўседы ў руху на gpl паспрабуйце зняць iltubicino дэпрэсіі на редукторе і паглядзець, калі ад легкіх іх усе атакі трубкі выходзіць газ, калі так і было, - гэта ўнутраная мембрана маршрут, нарэшце, праходзіць да фарсунак я іх раз адключыце іх ежы, прамыя, перыядычна я іх цікаць у той час як спрэй для абястлушчвання тармазоў,іх rimonti і паспрабуйце. Вядома, будзе выпадак праверыць фільтры gpl, так і на трубаправод і фарсункі, якія пад клапан есць, і свечкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Тут вы павінны разумець, калі вы хочаце вырашыць праблему або абыйсці з Dtc off .
    Чалавек вышэй сціплы ў словах
    але пераўзыходзіць ў дзеянні.
    Канфуцый

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не і, што мае сопла GPL маленькія?
    ці так жа трубы занадта доўгія?
    ціск звадкаванага газу на рэдуктар занадта нізка?

гэтага я бачыў прыгатаваныя і сырыя з установак, змантаваных так, каб..

нават Opel Corsa, які збірае swirl паставілі соплаў, за swirl!!
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •