Я спадзяюся, што хто-небудзь хоча падзяліцца досведам усіх людзей, якія падышлі да гэтай праграме засталіся, пацярпелых ад яго магутнасці, але таксама ад яго складанасці
Я спадзяюся, што хто-небудзь хоча падзяліцца досведам усіх людзей, якія падышлі да гэтай праграме засталіся, пацярпелых ад яго магутнасці, але таксама ад яго складанасці
я таксама ўдзельнічаю!!!!
WinOLSHelp ITA.rarЯ пачынаю з прымацаваць pdf, хоць крыху датаваны, можа быць дапамога, каб пачаць першыя крокі.
не c'? праблемы мы ўсе тут, каб даведацца што-то, у нашай невялікай, я перакананы, што кожны з нас пу? у яго працы, быць карысным для іншых, з яго вопытам, на гэтую праграму я таксама для пачатку? крыху намаганняў і часу, безумоўна, мы будзем збіраць вынікі.
Напрыклад, цяжка? заключаецца таксама ў тым, як interreaggire паміж намі, па меншай меры, на дадзены момант, калі вы напішыце мне, што-то я не магу яе бачыць, але мы ідзем крок у чым? ваша праблема пачатковага задай пытанне, і калі я магу, я стараюся дапамагчы, давайце паспрабуем?
вы можаце растлумачыць мне, як зрабіць interaggire damos для файлаў, якія вы жадаеце прааналізаваць?
Хлопцы, мы пазбягае непатрэбных адказамі, якія нічога не робяць, што развесці пост выдаліў некаторыя непатрэбныя адказы
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
у боку, і нават, як вы сказалі, ці з меню " імпарт " damos, або камбінацыі клавіш ctrl+d, рэальная праблема пачынаецца прама цяпер, вам месца экрана і каментаваць разам.Імпарт damos і звязаныя settaggi.rar
гэтая ініцыятыва таксама падабаецца мне і я хацеў бы ўдзельнічаць у ім, аднак, з таго, што я бачу ад экрана damos вы ўжо знайшлі тое, што мне здаецца, карту педаль ? у жоўты evidenziti i break з восямі X-Y у 2d графіцы, а на панэлі злева я бачу, усе астатнія карты вы выявіце, што калі мы далей адкрываюцца спачатку ў рэжым? hex, то ў 2d а потым у 3d тое, што я не разумею, я і, напрыклад, у 2d або 3d sugl'восі есць часам скажоныя лічбы, якія будуць ператвораныя з некаторага колькасці каэфіцыент пераўтварэння, па-відаць, з'? хто кажа, што damos таксама каэфіцыенты пераліку, але я менавіта пачатковец з winols і сказаць праўду я не damos не s? як зрабіць....
калі ініцыятыва вам падабаецца, неабходным для вывучэння сябе і крок я, калі мадэратары пагодзяцца, на дадзены момант я выкарыстоўваю ў якасці файлаў, што і alfa 147 1.9 (455-089) і яе адносны damos для таго, што пу? быць дапушчальным, то экран, калі я правільна памятаю, не ? ужо загружаны damos на самай справе я размясціў ніжэй, яшчэ тры экрана, каб убачыць, хто ніколі не спрабаваў загрузіць яго, так як вы павінны адказаць на некалькі пытанняў у розныя дзеянні, у адваротным выпадку damos ж нагрузкі, той жа, але выраўнаваць files, а? таму тое, што вы бачыце ? толькі карты прызнаныя, але без значэння, дадаваныя ў damos, калі вам і цярпення, дапамажы мне , і ты ўбачыш, што што-тое добрае мы можам зрабіць гэта, вядома, калі потым хто-то вялікі, каб даць нам руку, мы былі б вельмі рады. Прывітанне, заўтра.