Прывітанне, мяне завуць Анел, і я заўседы быў, калі я ў памяці энтузіястаў рухавікоў усіх тыпаў. Я раблю механічныя працы на аўтамабілі сям'і з першых гадоў малалецтва, пачынаючы з карэкцыі дробных дэфектаў у кажухі камплектуючыя прерывателя-размеркавальніка запальвання і фазы, carburazioni, ўборка і абслугоўванне, аж да рэчаў, добра самыя складаныя. Нядаўна я павінен быў эксперыментаваў у тым, каб выключыць з карта на egr, але аўтамабілі, 147 16v jtdm 150cv купіў яго другой рукой, і, як звычайна, я выявіў, што мяне хацець зрабіць у адзіночку, так прачытаныя некалькі рэчаў, я абраў для набыцця кабель maps і vag kkl для дыягностыкі і яны не ў працы. Такім чынам, я пачаў трохі ў назіраць розныя карты яшчэ арыгінальныя ў маей машыне, і я злучыў мае веды механікі і электронікі, якія тычацца датчыкі і выканаўчыя прылады розных, каб зразумець, без шмат намаганняў, табліцы, 3d, лікавыя значэнні, і 2d, і таму сення, у бліжэйшыя некалькі месяцаў, я думаю, быць у стане прымусіць мяне карта ў поўнай бяспецы. Прыемна быць на гэтым форуме, каб абмяняцца маім (невялікім пакуль) вопытам з тымі, хто яшчэ больш спецыялістаў, але і самых пачаткоўцаў, вітаю ўсіх, хто прачытае гэта паведамленне і адміністратары, прыемнага знаходжання!![]()