Вынікі з 1 па 2 з 2
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    166

запіс mercedes slk r170 200 кампрэсар

я хацеў выкрыць праблема: я чытаў з kess v2 1.89 мэрсэдэс кампрэсар 190 л. с.; спатрэбілася каля 41 хвілін, выкарыстоўваючы класічны бд і памяншэнне з obdii кабель 38 pin mercedes. пытанне: ці магу я пакінуць гэты ecu з kess v2 бачыла, што чытала розныя форумы апісвае рэжым запісу харчавання 2 пін 12v. так што кесс магу пісаць у паслядоўны з памяншэннем obd мужчынскі/жаночы і фінал 38 кантактны раз'ем бачыў, што ён чытаў? дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў radd7 Visualizza Messaggio
    я хацеў выкрыць праблема: я чытаў з kess v2 1.89 мэрсэдэс кампрэсар 190 л. с.; спатрэбілася каля 41 хвілін, выкарыстоўваючы класічны бд і памяншэнне з obdii кабель 38 pin mercedes. пытанне: ці магу я пакінуць гэты ecu з kess v2 бачыла, што чытала розныя форумы апісвае рэжым запісу харчавання 2 пін 12v. так што кесс магу пісаць у паслядоўны з памяншэннем obd мужчынскі/жаночы і фінал 38 кантактны раз'ем бачыў, што ён чытаў? дзякуй
    29f800 вы павінны напісаць ад паслядоўнага адрываецца вентылятараў ў выпадку, калі блок можа быць заўсёды адноўлена отпаять flach
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •