Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 78

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198

адлюстраванне парады і меркаванні

Добрай раніцы,
    тады я ўяўляю, адлюстраванне зроблена яшчэ даўно, ад складальнікаў машына, на мой пытанне брава jtd 105.
    я хацеў бы зразумець вас, калі карта зроблена добра ці не, я прыкладаю карту на врі і мод, і скажу вам, што на маю думку не ў тым, каб правільна зразумець, калі я, разумеючы, што-то тое, што я вучуся!
    то есць спіс таго, што мне дрэнна ў гэта адлюстраванне.
    -абмежавальнік ціску ў рампы засталася арыгінальнай.

-карту ціску ў рампы была павялічана і перавышае значэння, абмежавальнік press(і на маю думку, гэта можа прывесці да блакавання і/або запальвання індыкатар рухавіка) і быў зменены, на мой погляд, дрэнна з павялічаныя значэння крыху без логікі

-карту ўпырску parzializzata была павялічана толькі на max нагрузкі і павялічваецца па мне па-за чаргой

-карты parzializzate map 1 і 2 былі зроблены па-рознаму, і павялічваецца, як мне здаецца, зроблены некаторыя выпадкова
    на map2 есць павелічэнне пры нізкай нагрузцы на сярэдніх абарачэннях рухавіка больш за 30, што на мой погляд, гэта бескарысна і можа зрабіць машына scattosa.

дарэчы, за кіроўцам есць яшчэ крокам, што, аднак, не ведаю, што яны есць.

гэта тое, што я бачыў зараз я даю вам слова, і давайце паглядзім, калі я, разумеючы, што-небудзь ці калі там я зразумеў, нічога
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Такім чынам, карту ціску ў рампы ў вас прырашчэння, якія могуць апынуцца памылковымі або лепш не лінейныя, і ў любым выпадку трэба было павялічыць, а таксама абмежавальнік, на мой погляд. Карту, якую вы паказваеце ў якасці ін'екцый parzializzata, з'яўляецца абмежавальнікам дыму, і не было зменена дрэнна. Іншыя змены па-за драйвера, што вы кажаце, есць і на іншых картах. Ва ўсім гэтым, машына як ідзе? Карта не вельмі, перабольшаныя, і машына павінна пайсці добра, я думаю. Скажы нам, ці ты.

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    тады я кажу, невуцкія ў пытаннях і гэта правільна, каб высветліць, калі мая логіка і правільна ці няправільна я не кажу, што зроблена дрэнна, я проста хачу даведацца, як зразумець, калі гэта зроблена канчатковае або няма, а тое, што я напісаў, - гэта мая інтэрпрэтацыя! вядома, не дакладнае!
    у любым выпадку машына ў парадку і ў ****llo прадукцыйнасць ўзрасла вельмі frperò есць арыгінал, не трымае магутнасць і санкі таксама новую паліць, як турэцкай, але, я думаю, таму што turbo з'яўляецца фіксаванай і першапачаткова не быў крануты!
    стала вельмі адчувальная l праводцы акселератара на самай справе, калі вы крыху руку, як тычыцца l праводцы акселератара здымкі! а потым раз стрэліў у машыну, загараецца кантрольная лямпа і згасае, і гэта, я думаю, што гэта звязана з абмежавальнікам ціску, што гэта арыгінал.
    я, шчыра кажучы, я бачыў дзіркі, якія я не ведаю, вы верныя, тое ж нагрузку і ўсе павелічэнне абаротаў на карту ,зараз не памятаю, які я павінен пайсці і перагледзець, значэння ў поле падаюць не крыху, а пасля riaumentano не ведаю, ці правільна так, але на мой погляд маглі б вы дзіркі, якая, магчыма, у кіраўніцтве не адчуваеце, пяро

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Машына паліць і праслізгвае счапленне, таму што час ўпырску былі загружаны крыху шмат. Не для турба у фіксаванай геаметрыі. Можна зрабіць карты, якія ідуць і якія не паляць і счаплення не буксуюць. Таксама пара была павялічана нават на нізкіх абарачэннях ўжо на 400 абаротаў, каб сказаць вам.

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    час ўпырску, як бы ў адпаведнасці з ecm?
    я думаю, што я іх з драйвера, а таксама карту пары.
    на winols я не damos для гэтай карты і nanche я магу іх бачыць.
    затым curiosity, але parzializzato map1 і 2 б не павялічваюцца ў роўнай ступені?
    я хацеў бы зрабіць яе трохі лепш, гэтую карту, па-мойму, вы можа зрабіць гэта лепш, як ты кажаш, egs?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    com unque, калі вы магу сказаць, чаму гэта карта адстой... мне не падабаецца нічога, я растлумачу, чаму...
    пачынаючы з пачатку файла, я лічу, сістэмы рэцыркуляцыі ог не зачынены....lim press turbo не закрануў, але прэс-turbo больш наперад...
    lim пара цалкам перарабляць, ды і partitti ад нізкіх абаротаў ужо з крокам sostanziosisi якія служаць толькі, каб падкрэсліць механіка, акрамя таго, што вы toccatto таксама вось кручэння-дэ-абмежавальнік ж я не разумею, чаму..
    ін'екцыі parzializzato г. зн. lim дыму зроблена на член сабачы...я павялічыць, вынікаючы логіцы afr або няма-гэта проста ...потым час ўпырску map 1 і 2, што яны адпраўляюцца з інтэрвалам зайшлі ўжо з нізкім узроўнем iq і нізкія ціску ў магістралі rail... адзінае, што добра ў гэтай карце, а прэс-rail, але бачыў, што не жадае, каб падняць яго лім быў зроблены іншы пэндзлямі падушцы-шапка манамаха...паўтараю, для мяне, таму ісці арганізме, то не ведаю...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    parzializzato 1 і 2-час ўпырску..

Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    дзякуй манро вядома, можна сказаць, свой я ўсе вушы :Стар.
    у любым выпадку, нават мяне з'явіўся так трохі sensa лагічны сэнс, цяпер я не адзін туз, а я менш, чым pivellino pero, я б паставіў, па меншай меры, лім. rail ў адпаведнасці з ціску ў рампы і map 1 і 2 я іх факты роўныя.
    Гледзячы на карту, на 2D графіка, але не, здаецца, так і зроблена дрэнна, здаецца, зроблена лепш, ес лі онлайн, трохі крыва але іх, здаецца, не так, занадта вялікай, не занадта выраблена ў парадку, але, гледзячы на табліцы, мне здаецца, зроблена дрэнна.
    у любым выпадку абмежавальнік ціску турба, ціску турба я не знайшоў іх і ўсе роўна мне здаецца дзіўным, што есць, так як гэта фіксаванай геаметрыі, калі хоць бы змяніць іх, я думаю, не падыходзіць у вельмі, улічваючы, што эбу не будзе рэгуляваць ціск.
    l egr аднак я зачынена з пліты, так як на гэтыя аўтамабілі, лямпа не гарыць, захоўвае l памылку, але не загараецца кантрольная лямпа.
    абмежавальнік дыму, на практыцы што варта змяніць?
    і проста з цікаўнасці, з якой sofware l у вас выгляд?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    карты tmpi ін'екцыі ўжо разлічаны, каб надаць да 1500 бар press rail і 70mm3 з турба і счаплення крычы ты ўжо на мяжы з гэтым дызель...

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    'я бачыў з ecm...лім дым ідзе, каб абмежаваць колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца....
    прэс-turbo і адносны лім і праўда, што не кіруе турба на гэтыя машыны, але калі вы ідзяце, каб павялічыць паслядоўнага iq таксама павелічэнне press turbo, таму што есць больш выхлапных газаў, якія прымушаюць круціцца хутчэй, турбакампрэсар... у вашым выпадку варта яшчэ больш, таму што тых, хто зрабіў табе карту ідзе, каб падмануць ecu іпотым вы, безумоўна, piccate прэс-turbo і падымаецца трохі, каб не мець праблем аднаўлення або розныя індыкатары гараць...
    на гэтых ecu для змены тым, што добра проста адкрыць усе фільтры дызель і нават не дакранаючыся час аўтамабіль ідзе больш, чым добра...

Старонка 1 з 8 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •