Вынікі з 1 па 5 з 5
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423

immo off на opel corsa 1.3 mjtd marelli 6jo

Хлопцы,я даю кароткае тлумачэнне, для scodifica за ўсе з гэтых ecu, які, мабыць, не так відавочна, як іншыя

у адрозненне ад 6jf-6f3 і г. д. scodifica як агульнай, так і часткова не ўяўляецца магчымым з bdm,на flash, і г. д...
    таму мы павінны адкрыць ecu з друкаваных поплаткаў цалкам голы, затым, выдаліўшы частка пад,отпаять, затым 95320 прысутнічае побач з мікрапрацэсарам і прачытаць з упа,то я растлумачу, чаму

я апрацоўка-з carprog,вось чаму я змясціў гэта кароткае кіраўніцтва ў гэтым раздзеле.

carprog-гэта адзіная праграма, якую я знайшоў, які дазваляе зрабіць усяго на гэты ecu
    вы павінны выбраць версію 4 (таксама існуе 3) у чым выбар тое, што вы хочаце зрабіць,калі не ідзе, паспрабуйце з 3, але, як правіла, 4-гэта тая, якая добра

пасля апрацоўкі файла вы пішаце ў eprom
    скончана запісу вы павінны напісаць у status register значэнне 8, што трэба зрабіць, каб стаць eprom толькі для чытання так, што ecu не напішыце новы иммо
    іншыя праграмісты не маюць гэтай функцыі
    вы маглі б таксама падняць pin 3 рэшту на 4(так, я чытаў, але n on кладу руку на агонь)

сабраў усё, і гэта зроблена

Адзіная праблема заключаецца ў тым, што індыкатар застанецца гарэць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    "вы маглі б таксама падняць pin 3 рэшту на 4(так, я чытаў, але n on кладу руку на агонь)"
    Вы, гэта, скажам, працэдура "традыцыйны", каб не даць перапісаць памяць ад ecu ж, і затым змяніць значэння scodifica за ўсё (хоць, па-мойму, ты хацеў напісаць пін-код 7-8). Аднак есць sw, якія робяць у агульнай складанасці на гэтыя ecu, але не працуюць для ўсіх тыпаў sw ecu ж, і працэдура зварваць два pin-кода, каб зрабіць гэта памяць толькі для чытання.
    У любым выпадку, дзякуй за абмен, карысна.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    не,я казаў менавіта 3 на 4,таму што з datasheet паведамляе, што 3 не падлучаны блакуе запіс, а 4 маса

http://www.st*****/web/en/resource/чай...CD00001399.pdf

таксама прабачце, калі я напісаў carprog але я хацеў напісаць carsoftware8quindi праграмнага забеспячэння,а не апаратнай),тое, што знаходзіцца полумануфактурно

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2017
    Паведамленні
    336
    прывітанне, хлопцы,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў gimarras Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы,

"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •