Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27

праблема паскарэння seat ibiza 1.2 bfuel

Добры дзень усім, у мяне праблема з seat ibiza 2008 года, як вынікае з назвы, машына, калі Ідзе на бензін, як толькі ен паскарае не ідзе больш трывае няўдачу цалкам, Пераходзіць у recovery (але не гарыць рухавік )выключыце і зноў уключыце яго ідзе мацуюцца, калі падаецца метан ідзе, як бомба, я заяўляю, што ўжо быў заменены паліўны помпа на такі ж пытанне, (але тады індыкатар рухавіка, загарэўся, раблю дыягностыку з autocom выходзіць :сістэма рэгулявання паліва post каталізатара занадта нізкая або перарывістая, але калі б датчык нізкага каталізатара будзе рабіць, нават метан дэфект, правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Глядзіце, я быў у майстэрні на мінулым тыдні lancia y апошняй серыі 1.2 GPL, што сутыкалася з такой жа праблемай,і помпа, які страціў ціск, быў цалкам забіты шланг на падводзе, які ідзе на фарсункі!! Soffiandoci з л сціснутага паветра дазваляецца ўсе,вядома, я павінен ачысціць каннето-фарсунак і фарсунак самастойна.калі вы можаце правяраць ціск бензіну, які паступае да фарсунак.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Ок, я дзякую цябе за савет,у суботу ці ў панядзелак мяне назад ... добры вечар і яшчэ раз дзякуй �

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Затым, як гэта атрымалася?? Вы вырашылі?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Нічога Оттавио трымаеце мяне ў курсе. Buonaserata

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Прывітанне, заўтра мяне машына, тады вам абнавіць �

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Шмат разоў, аднак у двухтопливный аўтамабіль бензін становіцца " кіслы ", так як выкарыстоўваецца вельмі мала, у рэжыме бензін. Можа быць, вы хочаце, што дэфект можа быць толькі ў гэтым..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    27
    Хлопцы вырашана,помпа бензін замяніць, таму што не даваў больш ціску...... дзякую вас і спадзяюся на Добры ўік-энд для ўсіх �

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    У гэтых выпадках на аўтамабілі, якія працуюць на звадкаваным газе паліўны помпа трохі, як прыслужніка ў забойствах hahah добры weekand!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •