Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20

рэкамендую карту 147 1.9 jtd 115

Усім прывітанне.
    я спрабую змяніць карту мая альфа 147, каб зрабіць яго больш прадукцыйным нізкія,таму я хацеў бы мець больш здымкі без шкоды для ні ў частцы механікі і электронікі, і без выключэння сістэмы рэцыркуляцыі ог.Увогуле, карту soft.Для рэдагавання я ўзяў кій, трохі навін aprese на форумах і карты, загружаныя з 156 з такім жа рухавіком маей,што, чым арыгінал быў зменены.
    Чакаю саветаў
    есць месца і карту 156, з якога я ўзяў кій, і я быў бы рады, калі вы дасце мне свае меркаванне на гэта.
    і, нарэшце, месца мае зыходны і адрэдагаваны.

файлы, адпраўленыя з'яўляюцца: 335_436.ori (вызваляецца ад 156, які, здаецца, з папраўкамі)
    alfa 147 врі (арыгінальнай карце маей 147)
    147 крок 156 mod (карта 147 зменены)
    дзякуй
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    спадзяюся, што вы жартуеце, вы скапіявалі карты прама на вашым родным , але не супадаюць, у вас выгляд у 2D мод.?
    тады няхай той, 156, які будзе зменены, але гэта не вельмі добра, кампаненты з вашай і адрэдагуйце, але спачатку вы павінны зразумець, што вы робіце і як вы гэта робіце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    спадзяюся, што вы жартуеце, вы скапіявалі карты прама на вашым родным , але не супадаюць, у вас выгляд у 2D мод.?
    тады няхай той, 156, які будзе зменены, але гэта не вельмі добра, кампаненты з вашай і адрэдагуйце, але спачатку вы павінны зразумець, што вы робіце і як вы гэта робіце.
    Добры вечар і дзякуй за цікавасць.
    Я не хацеў бы, што быў няправы, калі я прыклаў файлы, так як я зрабіла тэст, капіюючы крокам з аднаго канца карты ў іншы., але я не павінен быў размясціць яго так, як я зразумеў, можна мець мала сэнсу. я перарабіў узяўшы ўсе, ад 156.Пасля riverifico, калі ўжо не пойдзе, вельмі добра, сурка з нуля, ад майго арыгінала.што вы параіце мне? Пачала з асноўных картах, каб зразумець што-то?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    я згодны з ugoboss.............калі вы хочаце, мы можам зрабіць яго

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    вы mr.shadow пачынаецца з нуля, з ВАШАГА файла,пачынаецца з карты асноўных і ідзем далей, і ў выпадку, калі не атрымоўваецца, пытайся.............. паштовы hw sw

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20

Talking

Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    вы mr.shadow пачынаецца з нуля, з ВАШАГА файла,пачынаецца з карты асноўных і ідзем далей, і ў выпадку, калі не атрымоўваецца, пытайся.............. паштовы hw sw
    прывітанне
    дадзеныя карты загружана з'яўляюцца:

hd:0281010332
    sw:1037351962

я паспрабаваў змяніць толькі карты асноўных

-карту пароў ін'екцыі parzializato

-узбагачэнне пры паскарэнні

-абмежавальнік копія

месца, мод-файлы,дайце мне ведаць
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў Г-Н Shadow Visualizza Messaggio
    прывітанне
    дадзеныя карты загружана з'яўляюцца:

hd:0281010332
    sw:1037351962

я паспрабаваў змяніць толькі карты асноўных

-карту пароў ін'екцыі parzializato

-узбагачэнне пры паскарэнні

-абмежавальнік копія

месца, мод-файлы,дайце мне ведаць
    я сабраў у таблічны; я спрабую зразумець, у 2d; пры выбары (напрыклад, ўпырску,2d адкрывае мне графіка ,адрас, якія я чытаю, унізе, павінна быць ўласціва карту выбар? што мяне ўяўляюць абсцыс і ардынат? як я павінен працаваць, каб лепш аптымізаваць? не легка зразумець ;
    Напрыклад, вось гэтая карта ў таблічнай
    і ў чым сэнс? як я павінен змяніць?
    у tabellere increento у залежнасці ад нагрузкі і абаротаў рухавіка,але ў 2d?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    я не патлумачыў, добра, - я працаваў у таблічнай,але потым правяраючы ў 2d не зусім ясна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    тое, на малюнку, не з'яўляецца абмежаваннем крутоўнага моманту,нрс заключаецца ў тым, дзе стаіць стрэлка, то таблічны з'яўляецца правільным.часткі, адкрыўшы 2d-і першая карта " - гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог (савет) калі яе закрыць, у вас менш верагоднасць засмечвання і больш паветра "свежыя" я заплюшчваю "linearizzandola".

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я не разумею, што вы хочаце ад зялены круг?
    у 2D-карта прызнай сіняй стрэлкай...
    2d.jpg
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •