Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: ford cmax не

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121

ford cmax не

хлопцы, у мяне ford c-max 2010 1.6, што не частка з эбу siemens , я спрабаваў ўсе харчавання +30 +15 адмоўны, але не частка , не падключаецца нават не дыягназ.
    хто-то спрабаваў адрамантаваць гэты блок?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    17
    Прывітанне, а ты што-то зрабіў? L у вас працуе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    машына прыехала ўчора раніцай я страціў трохі часу, забяру ў панядзелак раніцай ,было б цікава, калі б хто-то меў вопыт

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    франка-электрычны дакладна магу сказаць, што гэтая серыя аўтамабіляў таго ж года і ў канкрэтных 1.6 маюць СУР'ЕЗНЫЯ праблемы з фільтрамі ад засмечвання, так як выкарыстоўваюць палітыкі, абсурдным і нават пасля крыху больш за 5к < ідуць "stappati". У іх таксама праблемы з эбу, мне здаецца дзіўным, асабліва неўзабаве пасля таго, як некалькі гадоў.
    Калі ў вас есць блок кіравання падобны/сумяшчальны, паспрабуйце замяніць яго і паглядзець, калі частка.
    Ford не раз іх больш не робяць!
    (я былы ўладальнік ЭСКОРТ 1.6 Бензін/газ.. калі б не аварыя, яшчэ б памчацца адсюль і іх)
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    p.s. паспрабуйце запусціць яго з запасным ключом.. можа далека праблемы, якія яшчэ не ясныя (я чуў шмат, але не вызначае рэальную праблему).
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    p.s. паспрабуйце запусціць яго з запасным ключом.. можа далека праблемы, якія яшчэ не ясныя (я чуў шмат, але не вызначае рэальную праблему).
    Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, можаце паспрабаваць яе завесці з ключамі ад рая, не пачнецца ніколі.
    Прычыны могуць быць ужытыя некалькі. Напрыклад, можа быць заліта вадой, або злучалі полюса батарэі, наадварот, цалкам можа быць, што-то пацук ен грыз нейкі провад. Я б спачатку праверыў праводку, а потым паспрабаваў бы іншы ecu.
    Вы ў стане атрымаць дадзеныя з E2P?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Зрабіце поўнае сканаванне ўсіх сістэм. Кантрольная лямпа рухавіка загараецца пры ўключаным запальванні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў overbooster Visualizza Messaggio
    Зрабіце поўнае сканаванне ўсіх сістэм. Кантрольная лямпа рухавіка загараецца пры ўключаным запальванні?
    Калі не злучаецца, нават не ў дыягназе, як зрабіць праверку?
    сказаў, Франкі, што дыягназ вы спрабуеце ўвайсці? я ведаю, што autocom delphi есць некалькі праблем з ford. паспрабуйце таксама з elm 327 і forscan (гэта арыгінальныя праграмы freeware для ford)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    як з texa, што з marelli

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Паведамленні
    121
    машыну я адправіў яе ў аўтасалон, таму што нават купляючы яго новы эбу я не мог праграмаваць я дам вам ведаць канчатковы вынік, як толькі кліент паведамляе мне,

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •