Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    4

Кантрольная пераменная?

У мяне Mini One R50 (першая серыя 2002 года) з эбу Siemens S118012001L.
    Зрабіўшы два наступных чытаннях без пуску рухавіка Кантрольная сума з ECM Titanium, не змяняецца, у той час як паказанні чаргуюцца з больш ці менш ўздоўж аўтамабіля, шкоды, кантрольная сума адрозніваецца, адрозненні ў графіцы паміж адрасамі 003fff і 005800.
    Гэта змены, якія тычацца адаптацыі ecu да кіраўніцтва?
    Калі так чытання і запісы павінны быць зроблены адразу ж, без выкарыстання аўтамабіля або паставіць на матацыкл варта рызыка блакавання з-за змененага Кантрольная сума або што не павінна стварыць праблем у працэсе запісу?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы павінны праверыць, ці вобласць, у якой ажыццяўляюцца гэтыя змены, я не бачу прычын, якія змянілі cks, і ў любым выпадку, калі так было, не паўплывае на ўвод у эксплуатацыю матацыкла.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    4
    Але той факт, што контур карты быў зменены толькі як можна апраўдаць (варыяцыі заўседы паміж 003fff і 005800, таму ў пачатковай часткі)?
    І цалкам магчыма, што эбу перезаписывающей ў Eeprom, толькі змяніўшы карту, каб падагнаць яе пад стыль кіравання?
    Аб CKS ўпершыню ECM Titanium даў мне 201F, другі 378E, трэці DE64, чацверты 37CF (чацверты bis або перечитывание зроблена без ўключэння рухавіка замест гэтага ен вярнуў мне 37CF).
    Драйвер, такіх, што ECM мне замест гэтага ўсе той жа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    G-T069 змяненне значэння гэтага дыяпазону можа быць платы на стыль кіраўніцтва і ен, пра cks калі ECM Titanium, вы не робіце памылкі, я не бачу праблемы. На "Кіраўніцтва для хуткага выкарыстання ECM Titanium" у вас есць :
    "Раздзел 8 - Як зрабіць сапраўдны файл зменены з дапамогай карэкцыі Кантрольнай сумы"
    ..што я раю вам прачытаць, так як у вас есць сем'і cks.
    Я спадзяюся, што гэта дапаможа!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •