Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 33
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423

праблема альфа 159,свіст з маторнага адсека

Прывітанне,хлопцы, я пішу, каб мая 159

практычна праблема заключаецца ў наступным,калі разганяцца паступова, у залежнасці(дзе вы заўважылі, больш праблема), калі аўтамабіль амаль даходзіць да піка адным пстрычкай мышы,пасля чаго ціск падае, а затым ўстае.у гэты момант вы чуеце шум, тыпу шолаху паветра, frr

я потым часта адчуваць той жа шолах працяглы, што я думаю, гэта залежыць ад ветру, але, верагодна, няма,я нават паспрабаваў замарудзіць,паскорыць,паставіць на нейтралку і г. д... але я не магу зразумець, чаму часам таму, а часам няма.

я падумаў, што гэта дзірка ў якой-то рукаў або ў інтэркулер, але не дым, і не губляе ў прадукцыйнасці,ёсць толькі гэтыя кадры, калі ён ідзе ў піке турбіна

ідэі!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    гэтыя аўтамабілі маюць праблемы на шпількі выпускнога калектара, якія расхістваюцца і часам ламаюцца, выклікаючы гукі, падобныя на ваш, праверце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Ужо зменены ў прафілактычных і ў мінулым годзе, і было ўсё роўна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    праверце металічны брамы паміж турба і каталізатар часам я знаходзіў трохі псіх, знайдзі чорны парашок каля пліты цеплавыя экраны turbo?

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    тады,я пачаў рабіць некаторыя выпрабаванні, і шолах, што робіць выпадковым чынам залежыць ад абарона ад удараў камянёў зламаў

але тое, што вы адчуваеце, калі турба ідзе пад ціскам, упэўнены, няма

у апошні час я выдаліў каталізатар з трубой, а затым я зацягнуў хамут,праблема ў тым, што дэфект, ён гэта рабіў ужо раней

што больш трывожным з'яўляецца тое, што мне ад гэтага піка ціску,а затым кала і затым ўзыходзіць не здаецца мне нармальным настолькі, што гэта нават раздражняе

павелічэнне ціску наддува, вядома, адчувае сябе яшчэ больш

я думаў, што знізіць трохі крывыя вгт так трымаць геаметрыю трохі больш адкрытай і, такім чынам, не мець, што piccata дзіўна таксама, таму што памятаю, што з майго агляду праграмнага забеспячэння 138-889 потым там была розніца ў кіраванні геаметрыі

паспрабую ў бліжэйшыя дні, і я дам вам ведаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    мая таксама дае, што piccata і СУПРАЦЬ 160-252 з або без swirl робіць тое ж самае, я думаў, што яны што адкрыць раптам, што з бруду, і замест таго, няма, або стратэгія, звязаная з іх робяць падняцца ціск x павялічыць турбулентнасць з swirl зачыніць x а потым адкрыць

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    затым пікар робяць нават свой,ммм, і, такім чынам, не спрабавалі вырашыць?
    у доўгай па-мойму якія-то праблемы стварае

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Няма, Паперка на столькі яны ўсё гэта называюць дэфект, я зняў swirl x, каб пазбегнуць пашкоджання рухавіка, але таксама была функцыянальнай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    А ён робіць гэта толькі на частковых нагрузках, на планшэце не робіць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    42
    А мне таксама ён робіць і робіць гэта нават некаторыя мае сябры, якія маюць звычайныя транспартных сродкаў.
    У асноўным з газу і глядзі футбол **** крыху менш, чым 3000 абаротаў у хвіліну і звярніце ўвагу на падзенне ціску, каб затым зноў павялічваюцца.
    Я заўважыў, аднак, што з модулем, калі тапку ў фонд не адбываецца......не ведаю, даць тлумачэнне

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •