-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Прэзентацыі і salutoni
Прывітанне ўсім,
я "малады чалавек" 37-гадовы бацька і іт-энтузіястаў/Linux, інфармацыйнай бяспекі, а неўзабаве цюнінг як ****llo эстэтычным і блокі кіравання/рухавікі.
Я яшчэ пачатковец, але дзякуючы вам, і многія іншыя сайты/форумы, я вяду некалькі праектаў, у тым ліку:
Мадыфікаваны кітайскі ELM327 з dipswitch ў 8 switch (16pin), да якога я інтэгравала функцыю 3 адаптары для multiecuscan і (пасля некалькіх спроб) я вырашыў праблему прылада "USB to COM" драйвера на windows 8.1 x64, якая была лужына крыві.
Убудаваны MPPS на windows 8.1 без якіх-небудзь праблем.
Стварэнне віртуальнай машыны з WinXP x86 не ў выніку віртуальнай (мадыфікаваны файл .vmx) для ўстаноўкі AutoCom_Cars_CDP якога не ўсталёўваецца на віртуальную машыну.
Не маючы шмат сродкаў, каб інвеставаць у такія метады, якія я выбраў, каб змены ў гаспадарчы матэрыял/кітайскі і праграмнага забеспячэння crk/trial, што, на мой погляд, каб пачаць, гэта не лепшая ідэя.
У мяне ёсць Alfa Romeo 147 1.9 JTDM 120cv Чорны салон, алькантара(страшэнны), з 99999km і ў цяперашні час з праблемамі (не заводзіцца, і вы не разумееце, чаму ўсё яшчэ.. адкрыю пост, толькі ў мяне няма часу).
Дзякуй і добры цюнінг ўсё!
p.s. дапамажыце даведацца, улічваючы, што: я люблю цюнінг, і я гарантую, што ў мяне добры густ, нестандартнай працы і захаваць сям'ю!
-
Добра, прыбыў, і ўсе вашы таленты
-
-
прывітанне tranky ... сардэчна запрашаем
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-