Вынікі з 1 па 7 з 7
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57

погляд карту альфа gt edc16c9 883-006

прывітанне ўсім,Я толькі нядаўна купіў гэтую машыну(alfa gt 150cv NOV2006), і цяпер я хацеў бы зрабіць mappetta легкі справядліва, каб даць што-то большае і паспрабаваць паменшыць трохі выдатак( у праграме я рабіць поўнай разрадкі фільтра і асабліва счаплення, які, аднак, аддзяляе высокая і, я думаю, амаль скончыўся)..... я заяўляю, што я пачатковец, але на двух маіх папярэдніх машынах, пасля вашых саветаў, і спрабаваў зноў і зноў, мне ўдалося аб'яднаць што-то( прадукцыйнасць і выдатак паліва значна лепш)... цяпер, будучы ў мой першы дызельны аўтамабіль (карт шмат больш, rispeto у атмасфернае бензін),хачу праверыць, ці добры план, перш чым прыступіць да маей карце, але ў той жа час сябар прапанаваў мне паспрабаваць мод, які мантажуе іх на яго 147(два ecu роўнымі HW, што SW) але, будучы няўпэўненым, я хацеў бы яе ўбачыць, перад вамі(павінны мець EGR зачынены). прыкладаю файлы на врі(спампавалі з майго GT з mpps) і мод, які даў мне мой сябар, дзякуй....

alfa gt 006.883.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Не дрэнна, для яе ўдасканальваць даруй ori частка зменнай геаметрыі, солі яшчэ 50 ачкоў з turbo і звязаных з імі, загадзя partirei трохі пазней, rail звыш 1600 бар не шмат, але вы можаце пакінуць яго cos?, колькасць? ўводзяць бескарысна пераадолець пік, чаму? не мы ая arriver? ніколі, абмежавальнік крутоўнага моманту галоўнай часткі, нават ад 1500 абаротаў у хвіліну. Паспрабуйце і паглядзіце, як яна ідзе.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Дзякуй за савет паспрабуе?..*****і ніколі б не вярнуць у 0 значэння зменнай геаметрыі?? Яшчэ 50 ачкоў з турба не tantini? У egr і правільна зачынены??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    тады, хлопцы, я загружаная... То, як сказаў мне мой сябар, з крокам былі вельмі прыстойныя,але difderenza вы заўважылі,...расход паліва непрыкметна зніжаецца..адзіны мінус (па віне счаплення амаль да садавіна) у чацвертым сані паскараючы усе разам ад 2000 да 2500 абаротаў у хвіліну... Калі далоў абмежавальнікі крутоўнага моманту на quie пра іх даю трохі вышэй, я павінен вырашыць паміж тым, што замена счаплення??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    прывітанне dvdtuning, то я зняў трохі ціску ў рампы, што столькі не трэба, я дала 50 пунктаў у турба больш, я прывеў амаль да нуля час overboost.... што тычыцца счаплення, я памяншаецца, абмежавальнік крутоўнага моманту ў крытычных кропках 1800/2500 за ўсе, як памяншэнне, для таго, каб муфта не зрушыце больш(slittava вельмі мала)...я б не паменшыць яшчэ больш, каб не ствараць дзірак крутоўнага моманту вакол гэтых колаў....дзякуй

мой мод ultimissima.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Без крана, абмежавальнікі крутоўнага моманту памяншае карты педаль...калі сані з гэтай карты ? трохі садавіны вашага счаплення, захаваць max 10% на педалі і паспрабуйце. Час overboost ? карты асабліва і не трэба, амаль ніколі не дакранайцеся да яе на турбіны крычы, правілы адкрыцця геаметрыі, вы павінны закрануць яго дыягностыка на руку. Для turbo 100 пунктаў не так шмат.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Вялікі дзякуй за дапамогу...тады заўтра спрабую карту наступнага рэдагавання, як я наруто толькі што сказаў....так, і досыць садавіны.... Карту, што я напісаў вышэй, педаль была такая ж, я толькі памяншаецца, i lim крутоўнага моманту(у чым ? розніца паміж памяншэння крутоўнага моманту або карту педаль??)... Я думаў, што карту часу overboost б зменнай геаметрыі (не ? карта pierburg??) яшчэ раз дзякуй

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •