прывітанне, як назва я б пацверджанне аб выключэнні egr вялікая кропка дзякуй......
прывітанне, як назва я б пацверджанне аб выключэнні egr вялікая кропка дзякуй......
вы і зачыняецца добра
дзякуй.......заўтра паспрабую запісаць яе......з Mpps .....будзем спадзявацца, што так.....
і gi? скарочаны да 1 мега, я праверыў, перш чым вы не будзеце мець праблем...батарэя пк у добрым стане, а таксама напружанне акумулятарнай батарэі аўтамабіля x паспяховага выніку.
прабачце, калі я ўмяшання, не па тэме топіка, але па тэме вытворная
вы можаце растлумачыць, пытанне адрэзка файла ў 1 мегабайт, якія я часта чытаю? і астатнія ?
вы рэжаце чаму? ? код для працэсара і не трэба, ne захаваць яго ne перапісаць яго ?
калі "занадта" off-topic паведаміць, што я адкрываю новую тэму
tnx
я такім чынам адкрываю ecm ,загрузіць файл памерам да 2 мб......потым я іду на камунальныя/ пераўтварэнне/ выразаць і ўставіць файл.....то перайдзіце на вызначаны карыстальнікам, а затым пад калі вы адкрываеце акно, вы паклалі замест 1ffffff вы паклалі ў 0ffffff захаваць файл і разрэзаць на мега, калі не можа служыць каму-то гэта і тлумачэнне.
Дакладнае і дадам, што служыць толькі для mpps для файлаў 2м 1.3 mjet 75-90cv.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я прашу яшчэ інфармацыі, але калі я раблю рэзервовую копію з bdm...... тады я магу перапісаць з mpps.....
вы можаце зрабіць гэта.. хутчэй, з bk з bdm.. вы заўседы спакойны, але памятайце, што з, што законы, то вы павінны пісаць..