Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74

магутнасць супастаўленне

Бачыў, што на турбадызель дызельнае паліва ? тое, што мы ад улады, калі я даю 20% паліва і больш? рухавік risulter? непасрэдна 20% магутнасці pi?? (з улікам таго, што рост будзе зроблена на ўсім дыяпазоне абарачэнняў)
    Толькі ведаць, у дыяпазоне магутнасці порта машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Па-мойму няма. Сітуацыя не ? cos? лінейны, я хачу сказаць, ці не ? што калі рост дызельнае паліва на 20% магутнасць павялічваецца на нагу. Напрыклад, калі я гляджу на карту EDC16c8 ў 147 1,9 jtd (бачыў, што ў гэты момант я, якія вывучаюць p? тая) я бачу, што да 4000 абаротаў (рэжым максімальнай магутнасці) - запыт, 300 Нм крутоўнага моманту (і відаць, што магутнасці ? дата крутоўны момант х абароты) адпавядаюць 57,10 мм3 паліва, калі павелічэнне гэтай колькасці? на 68,52 мм3 (57,10+20%) карту я ад пары 343 Нм cio? толькі 14% - ы? высокая і не 20.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    4
    Добры дзень, у дадатак да дызель ўводзілі неабходна ўлічваць яшчэ і іншыя параметры, каб атрымаць прырост, што вы кажаце, хоць, ricollegandomi ў рэчы switing63 20% прыросту значэнняў не адпавядае 20% прыросту рэальнага.
    Калі я магу дазволіць сабе пачаткоўца, што я вам магу сказаць, што пачынаю змяняць значэння дызельнае паліва ўводзілі ўжо? за добрую працу (калі ўсе зроблена з правільным логіка?).
    Тады, магчыма, каардынуе усе астатнія параметры, і вы, несумненна, добры прырост магутнасці, не паліць.
    Прывітанне і са святам Вялікадня

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    ? нармальна, што я трымаю рахункі іншых карт, алею не гарыць без паветра, што тычыцца харчавання, я прыйшоў да высновы, што, паколькі рухавік унутранага згарання дызель мае ккд 50% або gi? l?,дызельнае паліва, якія мы яму даем у pi? не ператвараецца ўсе, у механічную энергію.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    4
    Я не хачу ставіць пад сумнеў вашу падрыхтоўку, я бачу, што цябе правады добра толькі
    Зноў са святам Вялікадня.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    50% гэта азначае, што калі з 20% - на дызельнае паліва, павялічвае магутнасць на 10%? Вочы і крыжа.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    50
    Паведамленні
    90
    If you increase the IQ, як правіла, BSFC also increases.
    You can look at NM to IQ maps у EDC16 ecus.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •