Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99

Блок кіравання EDC16c8 сумневаў карту лямбда

Усім прывітанне, я нядаўна пачаў вывучаць карты, якія змяшчаюцца ў эбу і яны ўжо есць? у цяжкасці?, таму я хацеў бы задаць пытанні, каб лепш зразумець, прабачце, калі банальна, але майце на ўвазе, што я пачатковец, які спрабуе зразумець логіку.
    У гэты момант у мяне перад вачыма карту lamdba ў 147 140 Л. з эбу EDC16c8 (адрас 0E9B7A), і шкала абаротаў рухавіка даходзіць да 3750 аб/1?
    Першы пытанне тычыцца значэння, скажам, ад маштабу, т. е. пасля гэта значэнне, напрыклад да 4000 абаротаў, ці нават больш на парытэт? масы d?паветра значэннем ? той жа, што і c?? на 3750 абаротаў?
    Я хачу сказаць, калі ўсе?нешта сярэдняе паміж 3750 абаротаў і 1050 мг знаходжу значэнне 1,080 бачылі, што табліца, спыняецца ці 4000 або 4500 varr? заўседы 1,080?
    Так? я думаю, што гэтая карта паказвала ў сэнсе максімальнага колькасці? дызельнае паліва для ін'екцый для пэўнага колькасці? паветра ўсмоктваецца пэўную колькасць колаў, я хацеў бы спытаць, калі разлік, што я раблю ? правільна, тое месца, што на 3750 абаротаў і 1050 мг я 1,080 гэта значыць, што максімум, што я магу надаць[1050/(14,5*1,080)]=67,05 мм3 дызельнага паліва з суадносіны паветра і паліва ў памеры 1050/(67,05*0,84)=18,64:1 або тыя 67,05 не mm3 але мг дызельнага паліва (якія адпавядаюць 67,05/0,84=79,82 мм3)? у гэтым выпадку суадносіны паветра дызельнага паліва складзе 15,66 (г. зн 14,5*1,080)? гэта другое рашэнне гучыць для мяне дзіўна, чаму? я баюся, што са сумессю паветра/дызель cos? побач з адносіны стехиометрической рухавік пачынае дыміць як паравоз.
    Дзякуй за адказы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    І вы бы пачатковец?
    Брава...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Вельмі пачатковец, sar? тыдзень, што я быў моцна пакутуе ад curiosit? зразумець, як працуе рухавік майго аўтамабіля. Дзякуй за брава, я вазьму гэта як камплімент? я не ведаю, калі інтэрпрэтаваць яго як дакладнага адказу на пытанні, якія я паставіў, то есць ? права першай інтуіцыі па-за маштабу, і калі ў другім выпадку карту як значэнні мм3, а не мг.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di biela
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    50
    Паведамленні
    90
    Hello

From 3750 the value is assumed that the same there is at 3750 абаротаў у хвіліну. The ECU gets the last value that can read.
    The AFR calculations are in mass or mg.
    This map is a Лямбда-limitation, but the engine is working with higher values. Look at turbo maps an requested крутоўны момант map.
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Прывітанне
    thank you very much for the answer. I continue in russian 'cause my english isn't good. Вы цалкам маеце рацыю, кажучы, што рухавік працуе з лямбда-пі? высокія, на самай справе, калі я не памыліўся, вылічыць, напрыклад, 4000 абаротаў у хвіліну запытаны крутоўны момант з педаляў на 100% ? 330 Нм, якія прыходзяць? абмяжоўваючыся 311 ад крутоўны момант limiter, якая адпавядае впрыску каля 60 мм3, што, у сваю чаргу, адпавядаюць 50,4 мг дызельнага паліва (для дызель італьянскі закон прадугледжвае шчыльнасць? паміж 825 і 845 гр літр, я звычайна выкарыстоўваю ў разліках 0,84) і ціску турба ? 2220 mbar так што тэарэтычна мы былі б ужо? больш 1050mg/цыкл (477cc*2,22*1,2928 г =1369 мг/цыкл? з улікам перасячэння клапанаў і, такім чынам, некаторага ўздыму поршня над ніжняй мертвай кропцы, перад закрыццем абодва, а затым некаторае зніжэнне аб'ему цыліндру даступны я лічу, што ў такім стане мы былі б больш? або менш 1100 мг/цыкл суадносіны паветра/бензіну ? каля 1100/50,4= 21,8 = 1 і cio? лямбда-1,505.
    Карту я лічу, функцый на працягу пераходнага cio? напрыклад, калі мы гаворым з 80 Км/ч Я націскаю да ўпора на педаль для паскарэння, або яшчэ лепш ад абаротаў? pi? нізкія, такім чынам, каб надаць не занадта дызельнага паліва ў суадносінах да кіслароду даступна, каб пазбегнуць паліце чорныя дзіўныя.
    Тое, што пакідае мяне вельмі збянтэжыў ? чытаць значэння менш за 1, тып 0,98.
    У дадзены момант я не магу сказаць, якая сітуацыя прыводзіць рухавік мець 660 мг/цыкл паветра і 1125 аб / мін, для? калі ў гэтай сітуацыі прыбыцця надаць максімум 14,5*0,98 (1мг дызельнага паліва на 14,21 мг (або 46,44 мг/дызель 660 мг) паветра мне здаецца, сітуацыя, дым nerissimo. Калі замест гэтага 46,44, што, аказваецца, ад 660/14,21 былі ўжо? мм3, што адпавядае 39 мг, то сітуацыя мне здаецца-й? прымальна, чаму? падзяліўшы 660/39 мяне суадносіны паветра і дызельнага паліва 16,92 затым з вялікім лішкам паветра.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    12000 абаротаў есць іншыя карты, якія не дазваляюць паліць, таму што не ая arriver? ей ніколі заразіць гэтай здзелкі?, ? інжынеры, якія пабудавалі карту на пытанне разглядалі, але гэта пры ўмове, што мяжа. Гэта адбываецца на амаль усе рухавікі.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •