-
Info EDC17CP02 - Bmw 123D
Добры вечар, хлопцы , у апошні час у мяне вось у працэсе запісу на bmw з EDC16C35, блакуюць амаль заўседы, а потым-аднаўленне recovery з KessV2 (і пакуль пісаць у recovery чыгуначных ідзе ў тупік, і адкрывае тым і ingolfano)
Зараз у тыдзень я павінен напісаць 123D з EDC17CP02 2008 года (у тэорыі без antituning) , ці есць у вас парада для напісання лепш, бд , мне здаецца, трэба напісаць яе старэй 12\13, калі я правільна памятаю ...
(у мяне есць KessV2\Gallo54\MPPS12\MPPS16)
-
прывітанне, я прапаную зрабіць гэта ў boot,у вас таксама есць усе, што трэба, чаму? не выкарыстоўваць яго
-
Вы маеце рацыю , але я хацеў бы ведаць, калі вы спрабавалі ў бд
-
У тэорыі ,з пеўнем і прызнаў, што ваш певень, як прыстойнае якасць?, не павінна быць праблем у бд.
Відавочна, што для бяспекі трэба заўседы зрабіць зарадная прылада на акумулятар аўтамабіля так трымаць continuit? і пк, падлучанага да крыніцы харчавання.
Але гэтыя ecu, чаму? не ўпусціць яе ў boot?
Вы, верагодна, шмат менш праблем.
-
Якасць? заўседы ў топе! Напісана менш чым за 2 хвіліны , зарадка акумулятара прыкладаецца over 12v з KessV2
-
Тэст пасля шматлікіх выпрабаванняў, нават без зарада батарэі.... напісана да 12в...
-
Але гэта быў ecu для праверкі ці быў аўтамабіль, працуе?
Чаму? рызыкаваць блока, запісаўшы яго пад 12в?
-
з певень ori час, таму і пасадзіў , edc17 серыі 1 2008 , у тэорыі antituning, калі я паслаў файл на пеўня не было, antituning.
краніце заўседы будзьце асцярожныя, boot mode і далей.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума