-
ford kuga 2000 cc 136 л. с.
я прашу дапамагчы, я зрабіў карту для майго аўтамабіля, але пасля некалькіх крок я працягваю адчуваць, калі ідзе капіраванне на каля 2000 абаротаў, вібрацыя ў рухавіку, магчыма, sar? махавік ? цяпер я хачу паўторнамая kuga.rarабнавіць блок кіравання новы файл, вы можаце, калі ласка, даць мне кантроль ?
дзякуй вам усім.
-
дзе я памыліўся, што мне ніхто не ад рукі ?
-
Прывітанне niodemob, а то я зразумеў, што прымушае вас машына, вы можаце мне апісаць вашую праблему лепш?
-
прывітанне Антоніо, пасля супастаўленні пры разгоне вібруе перад машыны здаецца махавік bmassa, я баюся рваць, я прыкладаю zip-архіў, усярэдзіне знойдзеце тры файла: врі, новы, і тое, што прымушае мяне вібраваць рухавік. я хацеў бы пакласці файл з імем " новы, магчымасць? у controllarmelo ?
Дзякуй
-
Я не магу спампаваць яго, пасылаю табе мае **** у pvt. Паспрабуйце гэта зрабіць з адкрытым капотам і машына ў руху, (вам будзе служыць іншаму чалавеку, што вы павярніце машыну) з галавой у маторным адсеку націсніце выключыць яго і паглядзець, калі вы адчуваеце якой-то вібрацыі
-
файлы крычы, што ты стрэліў з'яўляюцца opel astra 1.7 cdti 101 л. с.
-
вы тэст ? зроблены, добра, не вібруе-й? у Bimassa, але і робіць менш, чым што ? ен зроблены з прафесійных форумаў.
Не я паслаў вас няма файла ўкладанні ў абмеркаванне.
прывітанне
-
Ford Kuga 136 Л. с. на жаль, структурна і балюча ****llo перадач , sottodimensionate вагой і магутнасцю рухавіка .На практыцы проста даць яму 20 рэзюмэ, і яна вібруе ўся, як BMW E39 530d, калі вы mappavo дастаткова напрамкаў.
Самае падыходнае і' зрабіць карту, прагрэсіўнай з max 15 cv .
У Kuga, 163 Л. с. і гэта ўсе створыць ltra што , есць усе раздатачная скрынка і перадачы самых буйных і гэтай праблемы не існуе .
З павагай
-
Прывітанне nicodemob зроблены тэст?
-
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума