Першапачаткова Напісаў
DarioJtd
Прывітанне ўсім!!!!Я знаходжуся тут, каб спытаць вас, нейкі савет,улічваючы, што я толькі што запушчаны нейкі маленькі "пластычная хірургія" на маей Кропцы 1.9 Jtd,ringiovanendola трохі icon_e_smile.gif .Я ўсталяваў наступныя рэчы: фарсункі, плюс cod.канчатковы 119;помпа ўпырску дызель 2.4 Jtd,R 65;камплект махавік monomassa счаплення і нажимной дыск ўзмоцненыя by Да Мяне.муфты;фільтр падвойнай конус бавоўна;зняў каталізатар і ўся сістэма egr,перароблена распаўсюджванне поўнай, з заменай вадзянога помпы;рэзка ў камплекце з замена алею ў рухавіку і фільтра,алею ў кпп,фільтра дызельнага паліва і paraolii розныя.Некалькі дзен я ўзяў таксама пярэдні интеркулер,самых розных труб, каб паведаміць нам разрадку і вакол труб, а таксама добры турба плюс Borg Warner/KKK BV 50-вытворныя Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,ужо зменены ў атакі, каб адаптавацца да Jtd (яшчэ сабраць,улічваючы, што я рыхтую калектараў, з чыгуну адаптацыі),перш чым гэта зрабіць, але пачаць я б хацеў зразумець,як далека для рэгулявання/кіравання зменнай геаметрыі?Улічваючы, што ў маім выпадку прывад у дэпрэсіі, я замяніў яго на ціск, што ўжо меў.Я таксама чуў, што некаторыя,змяніўшы ў блок кіравання, сістэма арыгінальнае, overboost,праз клапан Pierburg,кіраваць геаметрыі.І, магчыма, па-вашаму, што?Астатнія, у чаканні, і дзякуй за ўсе адказы! icon_e_wink.gif