Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 36
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    3

Ўсталяваць Turbo Альфа 2.4 Jtdm 200Cv(Bw/kkk Bv 50)Пункт 1.9 Jtd 86 Л. с.

Прывітанне ўсім!!!!Я знаходжуся тут, каб спытаць вас, нейкі савет,улічваючы, што я толькі што запушчаны нейкі маленькі "пластычная хірургія" на маей Кропцы 1.9 Jtd,ringiovanendola трохі icon_e_smile.gif .Я ўсталяваў наступныя рэчы: фарсункі, плюс cod.канчатковы 119;помпа ўпырску дызель 2.4 Jtd,R 65;камплект махавік monomassa счаплення і нажимной дыск ўзмоцненыя by Да Мяне.муфты;фільтр падвойнай конус бавоўна;зняў каталізатар і ўся сістэма egr,перароблена распаўсюджванне поўнай, з заменай вадзянога помпы;рэзка ў камплекце з замена алею ў рухавіку і фільтра,алею ў кпп,фільтра дызельнага паліва і paraolii розныя.Некалькі дзен я ўзяў таксама пярэдні интеркулер,самых розных труб, каб паведаміць нам разрадку і вакол труб, а таксама добры турба плюс Borg Warner/KKK BV 50-вытворныя Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,ужо зменены ў атакі, каб адаптавацца да Jtd (яшчэ сабраць,улічваючы, што я рыхтую калектараў, з чыгуну адаптацыі),перш чым гэта зрабіць, але пачаць я б хацеў зразумець,як далека для рэгулявання/кіравання зменнай геаметрыі?Улічваючы, што ў маім выпадку прывад у дэпрэсіі, я замяніў яго на ціск, што ўжо меў.Я таксама чуў, што некаторыя,змяніўшы ў блок кіравання, сістэма арыгінальнае, overboost,праз клапан Pierburg,кіраваць геаметрыі.І, магчыма, па-вашаму, што?Астатнія, у чаканні, і дзякуй за ўсе адказы! icon_e_wink.gif

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    Я хацеў ўсталяваць vl25 ў момант Jtd 80cv

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў DarioJtd Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім!!!!Я знаходжуся тут, каб спытаць вас, нейкі савет,улічваючы, што я толькі што запушчаны нейкі маленькі "пластычная хірургія" на маей Кропцы 1.9 Jtd,ringiovanendola трохі icon_e_smile.gif .Я ўсталяваў наступныя рэчы: фарсункі, плюс cod.канчатковы 119;помпа ўпырску дызель 2.4 Jtd,R 65;камплект махавік monomassa счаплення і нажимной дыск ўзмоцненыя by Да Мяне.муфты;фільтр падвойнай конус бавоўна;зняў каталізатар і ўся сістэма egr,перароблена распаўсюджванне поўнай, з заменай вадзянога помпы;рэзка ў камплекце з замена алею ў рухавіку і фільтра,алею ў кпп,фільтра дызельнага паліва і paraolii розныя.Некалькі дзен я ўзяў таксама пярэдні интеркулер,самых розных труб, каб паведаміць нам разрадку і вакол труб, а таксама добры турба плюс Borg Warner/KKK BV 50-вытворныя Альфа 159, 2.4 Jtdm, 200Cv,ужо зменены ў атакі, каб адаптавацца да Jtd (яшчэ сабраць,улічваючы, што я рыхтую калектараў, з чыгуну адаптацыі),перш чым гэта зрабіць, але пачаць я б хацеў зразумець,як далека для рэгулявання/кіравання зменнай геаметрыі?Улічваючы, што ў маім выпадку прывад у дэпрэсіі, я замяніў яго на ціск, што ўжо меў.Я таксама чуў, што некаторыя,змяніўшы ў блок кіравання, сістэма арыгінальнае, overboost,праз клапан Pierburg,кіраваць геаметрыі.І, магчыма, па-вашаму, што?Астатнія, у чаканні, і дзякуй за ўсе адказы! icon_e_wink.gif
    па мне мантаваць зменнай геаметрыяй, а затым кіраваць ім з дапамогай прывада/перепускного клапана турба у фіксаванай геаметрыі і вялікую stupidata...(не ў крыўду нікому), так як у гэтым выпадку ен ідзе толькі на стварэнне велізарнага супрацьціску выхлапных газаў у фазе выпуску паскаральніка на высокіх абарачэннях вельмі dannodso для рухавіка і турбіны ж, так як ад кіравання vgt "класічная" менавіта ў гэты момант адкрывае ўсе лапаткі, каб пазбегнуць, як апісана вышэй...паверце мне я ведаю з непасрэднага вопыту на адзін момант, адзін, з вашых жа змяненняў і 200cv багатыя...сальнікі, выхлапныя калектары, чыгунныя crepati go-go...для кіравання vgt з сэнсарамі арыентацыі ў кропку, я спрабаваў зрабіць таксама, але потым я здаўся, каб праблемы часу, а таксама таму, што я перайшоў на турбіны мацуецца...(holset hx27W,у provienenza экскаватар fiat-kobelco, што без, пра 1,9 пік 1,7 percorenza... у full boost(1,9) = 1700 аб / мін.... вышэй можа падштурхнуць да 2,5 бар, без абсалютна ніякіх праблем, таму што раз у Рг, зламаўся, і аўтамабіль перакуліўся, ціск ацэнак, больш за 3 бар мап і 3 бара, але і падманам, каб працаваць не больш за 2 бар, сістэма, механічны, каб не сысці з розуму ў линеаризовать map ад 4bar )
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    у мяне такія ж змены! я 2 гады, што турбіна працуе на 2.5-2.7 бар-100mgl(магчыма, у дадатак) і 1500 бар і ў мяне не было (рогі рабіць)не праблема,у мяне есць рг = ціск, якое я атрымала ад "turbinista", што даў мне і змененую турбіну, і гэта выдатна.паколькі гаворка ідзе аб цісках,як вы можаце бачыць, я не магу ісці больш за 1500 бар чаму?затым у дыягназ колькасць дызельнага паліва заўседы 100,мяжа дыягназ,або машыны?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    не бачачы карты, цяжка зразумець, чаму яна не перавышае пэўных межаў iq...
    для ціску ў рампы ваша праблема, магчыма, ляжыць у той жа датчык, што не бачыць больш за 1500 бар...
    паспрабуйце ўсталяваць адзін датчык-rail 1800 бар і linearizzarlo правільна на ваш файл..

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    забыўся... калі гары манометр на калектар, упэўнены, вы спалохаліся за ціску, якое вы ўбачыце,....
    я на мой рухавік не girerei ніколі з contropressioni двойчы press turbo....
    потым кожны са свайго рухавіка, мы робіць тое, што хоча..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    але я магу адправіць мой блок кіравання?!?!

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    калі я правільна памятаю, трэба набраць мінімальную колькасць пастоў для адпраўкі вашага файла...
    паспрабуйце паглядзець, калі ў правілах напісана што-то аб гэтым, на жаль, не памятаю добра, таму што я вярнуўся, каб пісаць на форуме, пасля працяглага перыяду прастою...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    калі я правільна памятаю, трэба набраць мінімальную колькасць пастоў для адпраўкі вашага файла...
    паспрабуйце паглядзець, калі ў правілах напісана што-то аб гэтым, на жаль, не памятаю добра, таму што я вярнуўся, каб пісаць на форуме, пасля працяглага перыяду прастою...
    Прашу прабачэння DarioJtd і ўсіх удзельнікаў абмеркавання за off topic, але я павінен за маральную і павагу да нашай вялікай манро
    АЛЕ ШТО Ў ВЫНІКУ ВЫ ЗРАБІЛІ ?
    я даведаўся толькі цяпер, чытаючы розныя дыскусіі, якія ў вас есць праблемы са здароўем, мне вельмі шкада, і я спадзяюся, што мне не аб чым турбавацца і пасажыра..
    Ад я жадаю вам хутчэйшага выздараўлення і чытаць прыгожыя навіны ў твае выдатныя пост..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    ок, я не магу, у любым выпадку я буду мяняць датчык, і я пагляджу, як ен сябе вядзе!дзякуй, рада каштоўны манро поспехі ўсім
    для iq я "знайшоў" усе limit. (я думаю) мус!мы бачым больш!

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •