прывітанне ўсім я хацеў бы бачыць, што вы думалі, карта прыкладаецца...я ветліва пазбягаць сродкаў каментары (date тлумачэнне, то што ? ваша меркаванне...кожнага змены ? было зроблена ў адпаведнасці з разваг, але не ? сказаў, што гэта правільна...мы тут, каб вучыцца, так давайце на тэст
Карты аднадумцаў, якія не былі змененыя, нават не адзін. І тады есць змены за межамі карты (не ведаю, калі спатрэбілася). У любым выпадку, вы спрабавалі машыну? Як справы?
карты сумежных не мод, чаму? датычацца акп есць некаторыя з драйвераў сучкі? з'яўляюцца эксперыменты, г. зн. я думаю, тычацца якое ўваходзіць паветра..***** unque гэтага яшчэ не збіраюся яе зараз...у мяне есць тое ж самае, але з часоў pi? яшчэ і не робіць як трэба...у мяне tdi 130 і праляцеў гэта, аднак, не хочуць ведаць...і да 120 або інакш знаходзяцца пад напругай, я выходзіць чорны дым ад нападу зменнай геаметрыі
Прабачце, калі я кажу, дзярмо я таксама пачатковец. ..я не магу ўбачыць свой файл, але я не думаю, што карты ад Сумежных адносна курсу валют і ў дачыненні да значэнняў, за межамі карты.я думаю, гэта як.вы кажаце, вам...але мы пакінем слова ай пі? эксперты, а хто не можа? гл. файл
Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? правільна, так як ? адзін edc 15...ціску турба ? павялічыўся працэнт 10%, так як пры максімальнай нагрузцы 10% адпавядае 210 ачкоў cio? 0,2 мбар прыкладна і прымальнае значэнне...што тычыцца карт сумежных ўпэўнены на 100%, што тычыцца аўтаматычнай скрынкі перадач ў гэтай машыне...нават у а3 130cv есць 3 карты і аднадумцаў з'яўляюцца механічная скрынка перадач аўтаматычнага і 4x4..***** unque, вы, хлопцы, я выходзіў дым з счаплення турбіны...я нават змяніў турбіны, і робіць тое ж самае....цяпер я высыпаў каталізатар, і, здаецца, пайшла праблема, але гэта будзе правераная, добра...толькі ў мяне такая праблема, што ад 4000 да 5000 не коціць, як і павінен, здаецца, скараціць магутнасці