Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 55

Абмеркаванне: Праблема c220 cdi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

Праблема c220 cdi

Не ведаю, калі гэта ? правільны падзел, а месца запыт і ў выпадку, калі вы вырашыце яе перамясціць.

У мяне есць mercedes c220cdi 2002 года, што зводзіць мяне з розуму. На практыцы, у холаду запускаецца добра, у той час як у гарачай, цяжка, тыпу, што адбываецца з VAG. Паколькі я ведаю, што не ? вядомая праблема гэтых аўтамабіляў, магчыма, хто-то пу? даць мне рашэнне ці, па меншай меры прамой, каб паспрабаваць вырашыць праблему.

Я заяўляю, што я спрабаваў замяніць з іншымі аднаўлення наступныя кампаненты без поспеху: Помпа, Рэйку, фарсункі, датчык распредвала, датчык коленвала, фільтра дызельнага паліва і я праверыў усе трубы, беспаспяхова. Аўтамабіль пасля запуску працуе як швейцарскі гадзіннік, і гэта робіць звычайна...

"У выпадку, калі існуе нейкае рашэнне на адлюстраванне??

Thanks...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Прабачце, на стартар, колькі бараў есць?для мяне, c'? падзенне ціску... дайце нам ведаць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di lumaracing
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    фраттамаджоре (NA)
    Et
    41
    Паведамленні
    158
    прывітанне blackwolf76,для мяне першае, што вы павінны праверыць, ці пры запуску, колькі бар есць у функцыі кантролю ціску ў агульнае харчаванне,калі ціск павышаецца на 300 бар пойдзе добра,то вы павінны зрабіць тэст адходаў фарсунак і праверыць, калі ўсе забараняць-то iettore.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў lumaracing Visualizza Messaggio
    прывітанне blackwolf76,для мяне першае, што вы павінны праверыць, ці пры запуску, колькі бар есць у функцыі кантролю ціску ў агульнае харчаванне,калі ціск павышаецца на 300 бар пойдзе добра,то вы павінны зрабіць тэст адходаў фарсунак і праверыць, калі ўсе забараняць-то iettore.
    маючы сумневы на фарсункі і помпы, я замяніў абодва з матэрыялам выпрабаванні, але праблема ? застаўся ідэнтычны... не ? нічога не змянілі. І ? гэта тое, што выклікае здзіўленне...

Цяпер паўторна праверыць ціск.... мы бачым, што ен кажа мне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    Вы замянілі клапан drv на рэйку? (рэгулятар ціску паліва)

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў tezzero Visualizza Messaggio
    Вы замянілі клапан drv на рэйку? (рэгулятар ціску паліва)
    на жаль, я замяніць, а таксама што... адзінае, што мне ? засталася ? аўтар, які, магчыма, працуе не зусім хутка.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Вы маглі б праверыць датчык тэмпературы вады, і калі се то дызель
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    То дызель не прыводзіць і тое, вада працуе regloarmente, улічваючы, што ю праверыў дыягназ і інфрачырвоны тэрмометр, і адпавядае. Таксама можа быць помпа нагрузкі, хоць я сумняваюся ў гэтым, не ? ніколі не scassata на гэтыя аўтамабілі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    за тое, што ведаю я ? gi? вядома, я праблемы ў гэтых аўто, я свой жа аўтамабіль, хоць мне, праблема ў самой стартары была, так і халоднай і гарачай, дыягназ-і нічога, усе выдатна з mbstar. адзіным доказам, што я не мог зрабіць раней, было тое, што аднаўленне фарсунак, што я і зрабіў ад аднаго. вынік: 4? інжэктар траціў занадта шмат, замяніў за 10 мін то, а ? гульня па-буйному! паглядзець рабіць гэта доказ, як сказаў lumaracing раней.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў klajdin Visualizza Messaggio
    за тое, што ведаю я ? gi? вядома, я праблемы ў гэтых аўто, я свой жа аўтамабіль, хоць мне, праблема ў самой стартары была, так і халоднай і гарачай, дыягназ-і нічога, усе выдатна з mbstar. адзіным доказам, што я не мог зрабіць раней, было тое, што аднаўленне фарсунак, што я і зрабіў ад аднаго. вынік: 4? інжэктар траціў занадта шмат, замяніў за 10 мін то, а ? гульня па-буйному! паглядзець рабіць гэта доказ, як сказаў lumaracing раней.

Фарсункі, якія знаходзяцца пад капітальны рамонт і сумняваючыся, у першую чаргу, а я тыя, я паспрабаваў змантаваць яшчэ 4, якія я праводзіла ў майстэрні, аднаўленне, устаноўлены і праблемы ідэнтычныя... ен змяніўся сцяжка дэфект.

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •