-
Выключэнне Электронны Клапан EGR
Усім прывітанне
я хацеў бы выключыць у электронным выглядзе (пасля першага выдаленая фізічна) клапан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог. У мяне fiat punto speed 1.3 Multijet 70CV. Скажыце, калі ласка, як пачаць/зрабіць?
Загадзя дзякуй.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
па-першае, неабходна забяспечыць для вас праграміст, тыпу пеўнік,kess,і т. д., то з sw, у прыватнасці, што ў стане выконваць гэтую функцыю !!! што вы маеце ў цяперашні час?
-
Сказаць па праўдзе, яшчэ не мне атрымаць гэтую інтэрфейс, я reperendo перад усімі info
-
калі вы павінны працаваць толькі на вашым аўтамабілі вам рэкамендую mpps5, што ў k-line ? бомбы і хутка, асабліва з 6jf у адваротным выпадку акрамя mpps affiancherei певень 54 якасць? для аўтамабіляў pi? апошнія ў canbus што тычыцца egr можна добра выдаліць яе з дапамогай разоў важна ? што вы праверыце файл, каб ацаніць працу ? была выканана добра.і тады я пачну з sw, апрацоўкі і параўнання, такія як ecm titanium, што знаходзіцеся спакойна блукаць па сетцы..
у egr я раблю ўручную, гледзячы на hex тады, калі вы знаходзіцеся мэтай-зрабіць працу вы асвятляем p?
-
Для punto 1.3 Multijet 70 Л Еўра-4, што інтэрфейс рэкамендацыі, пеўнік? Выключэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог можна? зрабіць з дапамогай ecm titanium?
-
я паўтараю, калі вы, напрыклад, аматарскага выкарыстання mpps5 ? pi? дастаткова, калі вы хочаце, каб пачаць вас на працягу і ў бядзе, па меншай меры, mpps і gallov2 і ktag..для пачатку тады ў адзін цудоўны серыйны арыгінал не перашкодзіць для egr з multijet, вы можаце выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне толькі ў egr робіць добра
-
Я, набыўшы знаемства з ecm Titanium на файлы, якія я ўжо, у спалучэнні ECM Titanium + Galletto добра? Што маецца на ўвазе пад "гора"? Паслядоўны арыгінал чаго?
-
Каб непрыемнасці ? сарказм у гэтай прафесіі, хто лічыць, што навучыўся ўсяму, вы не маеце рацыю, вялікі, з-за вугла c'? заўседы праблемы, асабліва, калі вы працуеце з клонам і памылковыя змены,ecmtitanium і певень ідуць добра, гэты аўтамабіль, але, каб ахапіць шырокі круг з вэб-клон ? заўседы лепш мець больш? тыпу я кажу з вопыту, у мяне есць gallo1260 у gallov2 50 gallov2 54 mpps5 і cmd арыгінал, але раб і розныя праграмісты тыпу упа gq4 x праграміст і г. д... так, што калі вы год праблемы, як для раслін, экю і інш.. вы ўсе яшчэ можаце вырашыць
аднак, калі вы хочаце, каб вас мод ў ваш аўтамабіль, і проста ? 70 коней мантуе marelli 6jf і ты спакойна з гала v2, калі ў вас есць клон годны, будзьце ўважлівыя, можна купіць іх у сеткі c'? смецця любога тыпу купіць ад ў праверанага дылера
-
Я разумею...што значыць клон? Я знайшоў у сетцы л' FG TECH GALLETTO 54 ... Пу? спатрэбіцца?
-
Акрамя таго, што'? прынцып для таго, каб выключыць магчымасць рэцыркуляцыі АДПРАЦАВАЎШЫХ газаў без выкарыстання праграм, gi? гатовыя? Я дабраўся, каб праглядзець файл 1.4 Volkswagen, але не было ніякай карты, што адносіцца да сістэмы рэцыркуляцыі ог....
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума