-
Прывітанне
Я зрабіў (Francesco) я сачу за столькі часу, нават калі яны ніколі не ўмешваліся, вы можаце праверыць даты рэгістрацыі... Цяпер я вырашыў спампаваць файл e2p герцагства, але я напісаў, што я не маю права гэтага рабіць, што мне рабіць? Салют усім, выдатны форум
-
Вы ня можаце спампаваць нічога, калі не прыедзеце ў 80 msg вы можаце мець зносіны толькі з форуму, зайдзіце ў правілы форуму
-
Шчыра кажучы, я ніколі не чытаў правілы :-) лянота, у любым форуме, у любым выпадку дзякую і прашу прабачэння, прывітанне
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Зрабіў дабро.. ? заўседы карысна чытаць правілы форуму.
Жадаю вам добрага знаходжання.
-
Прывітанне, Зрабілі, сардэчна запрашаем... заўседы Будзе карысна азнаеміцца з правіламі форуму, аднак працягвае чытаць, вывучаць, і прыняць ўдзел, так можна зрабіць толькі на сваю карту і не турбавацца, таму што ў патрэбны час, вы знойдзеце тут хто-то заўседы гатовы дапамагчы вам...
-
Я, шчыра кажучы, яны таксама зарэгістраваныя на іншых форумах і практычныя gi? шмат :-)
-
Дзякуй, хлопцы x сардэчна запрашаем, вы dir? ісціна? яны таксама зарэгістраваныя на іншых форумах і практычныя gi? трохі :-)
-
-
Я, шчыра кажучы, упісаных таксама на іншых форумах і практычнага трохі, я зрабіў пошук у базе дадзеных некаторыя сайты, X знайдзіце файл, (я і вядома e2p). Можа быць, я што-то знайшоў тут, але я не магу загрузіць яго светлыя я заўседы чытаў не пісаць паведамленні, так што калі не я, па крайняй меры, 80 паведамленняў, я не магу спампаваць
-
Добры дзень, Рабіў сардэчна запрашаем на форум
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума