Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

заканчваецца соўсе для спамераў

тады хлопцы, як назва заканчваецца соўсе для гэтых спадароў, якія кожны дзень парушаюць s........
    сення я асабіста прымаю або няма актывацыя кожнага новага падпісчыка, таму тых, хто падпісваецца, і мне не падабаецца яго нік або школай ***** або проста таму, што, аказваецца, мяне так не будзе "больш прыняты ў першым,каго вы павінны былі падпісацца і на працягу 24 гадзін, не спрацоўвае, але і' сур'езны чалавек можаце звязацца са мной праз ***** у info*professionalchiptuning.net і ўсе могуць ацаніць яго становішча,у добрае працяг для ўсіх.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    ты ўзяў няпростая задача...калі яны пачынаюць быць 20 або больш? рэгістрацый у дзень вы марнуеце кучу часу толькі для таго. Для блакавання спамераў есць менш складаныя метады. Калі вы спытаеце blackwolf, безумоўна, вы зможаце? даць руку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    як кажа вешчуноў час, вы можаце кіраваць, што такім чынам, улічваючы абмежаваныя надпісы attauli будучы этапе запуску форуму. Але калі вы дасягнеце нумары форум мае веды, каля 100/150 рэгістрацый у дзень, то становіцца вельмі цяжка кіраваць, што. Мы vorrrebbe хто-то толькі для гэтага. А існуе убудова, які, калі усталяваны фільтр для ўсіх новых заявак, на аснове ip-адрасоў, **** і ўсе інфа заўвагі спамераў. На форуме майго сябра, які быў 20-30 рэгістрацый у дзень ? перайшлі на вы, і няма двух у дзень. Effettivanmente можа добра працаваць. Калі вы клапоціцеся дазвольце мне ведаць, і табе крок...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    як кажа вешчуноў час, вы можаце кіраваць, што такім чынам, улічваючы абмежаваныя надпісы attauli будучы этапе запуску форуму. Але калі вы дасягнеце нумары форум мае веды, каля 100/150 рэгістрацый у дзень, то становіцца вельмі цяжка кіраваць, што. Мы vorrrebbe хто-то толькі для гэтага. А існуе убудова, які, калі усталяваны фільтр для ўсіх новых заявак, на аснове ip-адрасоў, **** і ўсе інфа заўвагі спамераў. На форуме майго сябра, які быў 20-30 рэгістрацый у дзень ? перайшлі на вы, і няма двух у дзень. Effettivanmente можа добра працаваць. Калі вы клапоціцеся дазвольце мне ведаць, і табе крок...
    добры дзень,вы passalo, а таму я кажу з маім сябрам, які супрацоўнічае з замацаваннем сівы рэчы на форуме, і паглядзім, што рабіць,справа ў тым, што я парваў ен з людзей.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    добры дзень,вы passalo, а таму я кажу з маім сябрам, які супрацоўнічае з замацаваннем сівы рэчы на форуме, і паглядзім, што рабіць,справа ў тым, што я парваў ен з людзей.
    спамеры настолькі абсталяваны, што з простымі soft здолеюць зарэгістравацца, актывавацца і размяшчаць аўто на форумах, якія выкарыстоўваюць soft вельмі часта, як у выпадку з Vbulletin. У многіх выпадках дастаткова ўвесці адзін просты пытанне, тэл тыпу 2+2, каб заблакаваць іх на этапе рэгістрацыі. Не ?+ можаце debellarli ніколі, але мы павінны знайсці спосаб менш клапотна, каб жыць з ей.

Cme убудова вы можаце выкарыстоўваць гэта:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=248042

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    дзякуй за паведамленне,я напісаў майму сябру, і неўзабаве мы устаўляемы прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    добра cos? карыстальнікі будуць больш вылучанымі.
    я згодны ў поўным аб'еме.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    выбачайце, але гэтыя спамеры, якія робяць ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    прыходзяць, запаўняюць форум дзярмо, размяшчаючы спасылкі на іншыя сайты, і калі яны ідуць
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    дакладнае дзянек magi1984,ужо некалькі начэй, як я адміністратар, нам у 4, каб выдаліць увесь свой смецце.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •