-
Клапан сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог - Адмова электронікі або цэнтральны фізікі?
Прывітанне ўсім, як і назва, я хацеў бы спытаць, калі прызнае, зачыніць клапан EGR фізічна або выключыць, выкарыстоўваючы карту. Адрозненні паміж двума рэжым? есць, няма або яны нязначныя?
Загадзя дзякуй.
-
закрыцце зроблена добра ўключае ў сябе два рэжыму?.
што машына
-
Прывітанне SanJoe, не існуе абсалютная правіла...
Некаторыя euro3 дазваляюць выключэнне фізіка таксама не выступаць у электронным выглядзе і без вас з няма індыкатар рэцыркуляцыі на панэлі прыбораў; іншыя (euro4), якія дазваляюць дзейнічаць фізічна accendendoti індыкатар на рамках, але без аднаўлення; euro5, а калі робіш толькі фізічна, могуць пайсці на аднаўленне... Гэта не варта абсалютна для ўсіх ecu, але, у прынцыпе, працуе так.
Я напрыклад, у мяне Альфа 147 115cv, які працуе ад 50000 км з EGR падлучаны фізічна, і якому я сарваў ўвесь завод EGR ад выпускнога калектара прысмоктвання без выдалення пошты і нуль праблем.
На мой погляд, лепшы метад складаецца ў тым, каб выключыць яе ў электронным выглядзе, а таксама фізічна прыгожыя шапкі, якія дазволяць пазбегнуць адукацыі непатрэбных хваляванняў, так і ў выпускны калектар, што ў тым ўсмоктвання...
Што тычыцца адчуванняў, залежыць ад таго, як разважаць розных ecu, на euro3 паміж выключэннем толькі фізічнай або нават пошты не павінна быць ніякай розніцы, але ад euro4 потым думаю, ды так як ecu адбываецца разлік паміж колькасцю паветра, які бачыць ўсмоктваецца і колькасці выхлапных газаў, якія павінны рэцыркуляцыі...
Калі я кажу дрэнна, папраўце мяне.
-
У мяне fiat punto gt 1.3 multijet 70cv ... павінна быць еўра-3. Што трэба зрабіць па-вашаму?
-
Звычайна, найлепшае рашэнне-гэта выключэнне, так і праз карту, і фізічна, і таму, што " я думаю, што гэта euro4 і не euro3 (калі я правільна памятаю, першыя 1.3 ўсе euro4). Калі вы не жадаеце ўмешвацца адразу ж у электронным выглядзе, вы таксама можаце parzializzarla з дапамогай таўшчыні размяшчацца паміж прывадам і EGR рэальнай.
-
На 1.3, як правіла, калі есць праблемы, вы trafilo ад valve выключаю, толькі ў электронным выглядзе.
-
Прывітанне, у якім сэнсе trafilo ад клапана?
-
У сэнсе, што клапан не зачынены c'? праходжанне газу ў калектары. Як правіла, павінны быць. А бывае, што з часам адклады на клапане не робяць пі? зачыняцца і нават у закрытыя клапана застаецца бруду, што не дазваляе герметычна.
-
badboy, я думаю, хоча, што калі клапан egr мае добрае ўшчыльненне паміж выпускны і впускной калектары, не апранаючы шапку, то выключэнні толькі праз карту.
-
Ідэальны, я лічу, што escluder? у абодвух напрамках
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума