-
Torsion value 1.9 tdi pde
Прывітанне ўсім, хлопцы... гэта для тых, хто ўжо чулі пра torsion value ( сінхранізацыя паміж валам рухавіка валы і восі з нашых tdi прагляду з дапамогай vag )аповяд мой вопыт на маім golf 5 1.9 tdi 105л.з mot.BXE
Купіў аўто 57 000 км і выявіў, што рэмень грм і ўсе астатняе ? яшчэ першапачаткова я праверыў значэнне torsion, які быў -3,4, такім чынам, і значэнне, з якім яны выходзяць з завода, я вырашыў з дапамогай рознай інфармацыі ў інтэрнэце, каб перамясціць яго ў -0,5, таму што кажуць, што гэта ідэальнае значэнне... Факт, гэта вядома, што ў гэтай канфігурацыі аўтамабіль рэагуе лепш, і нашмат больш coppiosa як падабаецца мне, і я трымаю гэта значэнне да гэтага часу, што я 82.000 < .. на дадзены момант сення я вырашыў пасля некалькіх думкі вярнуць зыходнае значэнне = -3.4, паколькі я думаю, што калі proggettisti далі тое, што значэнне есць, чаму няма? гэта зробіць прав аўтамабіль, але адразу ж вядома што ? менш coppiosa ў вас нізкіх і сярэдніх, але больш вадкае на высокіх..сказаў, што гэта я у тильте, таму што я не ведаю, якое значэнне яму для таго, каб рухавік заўседы наладзіць!! я прашу тых, хто мае вопыт, дайце мне некалькі indizzio дзякуй усім
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума