Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17

Абмеркаванне: апрацоўка 1.3 mjet 90cv

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88

апрацоўка 1.3 mjet 90cv

прывітанне, хлопцы я ў гэтым сумняюся, на апрацоўку 1.3 90cv ўсталеўваецца на astra gtc.
    90 л. з. ўсталеўваецца на турбіну з змянянай геаметрыяй, апгрэйдаў, так што ў тэорыі будзе складацца або ў тым, каб павелічэння маей турбіны крычы., або змяніць на іншы, як, напрыклад, што ў 1.6 mjet 120cv... ці не так?
    фарсункі і помпа, вы заўседы можаце прыняць тыя 120cv?
    задаю гэтыя пытанні, тым, хто, магчыма, зрабілі ці зрабілі на гэты рухавік, каб ісці далей, але толькі для адлюстравання.
    безумоўна, счапленне арыгінал заменены на ўзмоцнены( нават чаму? gi? з картай цягі не ? так надзейныя), і, перш за ўсе, захоўваючы пры гэтым надзейнасць? рухавіка і трансмісіі без якіх-небудзь узломаў ці іншай.
    дзякуй загадзя.

луіджы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Турбіна на 1.6 не можаце яе ўсталяваць... ўсе іншыя сістэмы, так і ад нападаў з рэалізацыі, гэтак жа як і фарсункі, і помпа, і ў выпадку двух рухавікоў зусім розныя. Тэарэтычна магчыма, mo0ntare турбіна на 1.6 PSA і змяняць фарсункі і помпа з кампанентамі, плюс.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, луі, гэты рухавічок падтрымлівае розныя абнаўлення, залежыць ад рэчы, колы ад аўтамабіля, што ступень надзейнасці? вы хочаце прынясіце, адна важная рэч вашага бюджэту, якім вы размяшчаеце.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Турбіна на 1.6 не можаце яе ўсталяваць... ўсе іншыя сістэмы, так і ад нападаў з рэалізацыі, гэтак жа як і фарсункі, і помпа, і ў выпадку двух рухавікоў зусім розныя. Тэарэтычна магчыма, mo0ntare турбіна на 1.6 PSA і змяняць фарсункі і помпа з кампанентамі, плюс.
    Паверце усталеўваецца ўсталеўваецца... іх сотні з гэтай турбіны (уключаючы мяне), і вы dir? pi? c'? хто працуе з турбіны, атрыманых giulietta 2.0 170cv c'? працаваць, але паверце вы робіце кіраванне ? pi? проста тое, што вы думаеце перепускной ціску і далей.. гаворка муфты калі ў вас скрынка перадач 6-ці ступеністая m20 не c'? счаплення ўзмоцнены для вашага летаць (bimassa)? праблема нават пераўзыходзіць у гэтым выпадку збіраецца летаць monomassa і ўзмоцненага счаплення я б нават дадаў добры интеркулер плюс і 6 на конях... усе залежыць ад таго, што вы хочаце ад аўтамабіля, і ад таго, што вы хочаце сказаць вядома, яны ў стане даказаць гэта? што я кажу,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    хлопцы, тое, бюджэт не я паказаў, так як проста не ведаю, што вы маглі б зрабіць, у машыне усе павінна як гаворыцца быць надзейным, нават у доўгіх, счапленне, я чуў, што рэдагаванне мона масы махавік і счаплення армаваныя, мой абмен ? 6 дакладаў.
    таму, у канчатковым рахунку, фарсункі, помпа, я мог бы зрабіць, варта ўлічваць запас патрэбы мае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    луіджы, калі вы шукаеце аўтамабіль прадукцыйней ? - што, калі вы шукаеце аўтамабіль ад 1/4 Mhp ? адна рэч, мяняюцца апрацоўкі і змяняюць выдаткі.................

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    пакладзеце ужо есць turbin 1.6 ў 120 л. с. piazzala 1.9 пакладзеце наддувочного паветра і, што вам падабацца, не марнуючы шмат
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    6
    Вядома, інжэктары могуць быць варта ўлічваць запас патрэбы спакойна, і вы таксама можаце заўважыць, вялікая розніца

А калі вам трэба зрабіць карту, што я рэкамендую не перашчыраваць.
    P. S. таксама ўносіць змены ў паветраны фільтр або пакладзеце адзін спартыўны
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-02-2015 да 11:57

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    добры дзень, луі,мне здаецца, што мы адчувалі сябе так жа, tefonicamente бо ты ў нашай вобласці, і вы павінны былі прыйсці да нас, каб праверыць адлюстраванне, але ў рэшце рэшт вы яшчэ зрабілі жыць,зараз мы знаходзімся ў новай майстэрні значна больш, з тым, каб выпрабавальны магутнасць тармозіцца ў любым выпадку усталяваць турбіну на 1.6, па мне, было б giuto кампраміс, але пайсці на турбіна на 2.0 170cv вы, безумоўна, прывядзе да павелічэння магутнасці канчатковы і можа працаваць з ціскам больш высокія, больш надзейнасці, але на 100% прыгожы турба лаг ніжэй, калі вы паглядзіце на значок you tube есць відэа з аўто rullate у майстэрні, у тым ліку bravo 1.6 jtdm 120cv з интеркулера і турбіны на 2.0 jtdm 170cv, і я павінен сказаць, што ідзе моцны, але ўсе роўна мае невялікі турба лаг затым ацэньвае што ты хочаш атрымаць, т. е. больш магутнасці і больш турба лаг ці права ўлады і права кампраміс крутоўны момант-магутнасць,я па тэлефоне або напісаць на сайце я таксама чуў 1.3 mjet ад 200cv без турба лаг, але павер мне, мне хочацца смяяцца, па крайняй меры, пакуль не пайду я паспрабаваць такой машыны, і прызнаць, што sbalgiato,калі вы бераце машыну, якая пачынаецца ад 90cv з зменамі і атрымаеце 150cv і той жа машыне з турба-самы вялікі, што прыходзіць у 170cv я гарантую, што на дарозе 150cv нашмат больш прыемна ездзіць і з момантам, безумоўна, вышэй.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    27
    але чаму ўсе вы, прымацаваных з дапамогай гэтых турбін самыя буйныя ўзятыя ад іншых рухавікоў??...калі гары турбіна 1'6, магчыма, на высокіх пойдзе лепш, але гэта будзе турба лаг занадта вялікі і сара смокча ездзіць... лепш за іншых турбін або, па крайняй меры, павінна змяніць знак на 1.6, перш чым спрабаваць яго сабраць...я цалкам згодны з msport

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •