Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    12

Kess v2 clo... я не магу выкарыстоўваць яго, каб нічога

Прывітанне ўсім я купіў гэты аб'ект з кітая з прашыўкай 3.099 і праграмнага забеспячэння 2.08
    У dvd я знайшоў ўсталеўшчык для версіі 2.06 і тэчку ўнутры 2.08
    Калі я спрабую выкарыстоўваць 2.06 я не ўключыць кнопкі аўтамабілі, матацыклы, і г. д. так што нічога не раблю
    Калі выкарыстоўваецца версія 2.08 (капіюю ў тэчку, што я ў dvd на маім працоўным стале) уключыць кнопкі аўтамабілі, матацыклы, і т. д., але выбар любога аўтамабіля, у спіс не уключыць клавішу ok, каб працягнуць

Што можа быць ?

Акрамя таго, калі частка паспрабуйце абнавіць інтэрфейс, я бачыў, калі робіць што-тое, але ў рэальнасці? застаецца 3.099 так што я думаю, не робіць нічога

Выкарыстоўваю windows 8 64-bit, не ? што ? праблема сумяшчальнасці? драйвера ?

Дзякуй тым, хто мне зможа вам у гэтым? даць руку

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    12
    Я баюся, што першым запуску ў мяне інтэрнэт не падлучаны ? што вы ? заблакаваны ?
    Калі пастаўлю прашыўку родную з карціны, я магу яго аднавіць ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    104
    Citazione Першапачаткова Напісаў sabbox Visualizza Messaggio
    Я баюся, што першым запуску ў мяне інтэрнэт не падлучаны ? што вы ? заблакаваны ?
    Калі пастаўлю прашыўку родную з карціны, я магу яго аднавіць ?
    Перш за ўсе, паспрабуйце змяніць кабель usb c? іх шмат fallati доказ таго, што вы ведаеце, працуе... ы? кароткія ? лепш.. і потым вы праверылі, калі вам прызнаецца ў прылад

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    калі ты падключаны да інтэрнэту, у вас есць інтэрфейс блакаваны............... тэст з карціны, а затым паспрабуйце ўсталяваць праграмнае забеспячэнне, якое вам далі інструмент

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Болга
    турын
    Паведамленні
    28
    ж праблема вырашана перепрошить з карціны,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    клон працуе на 100% толькі на win7 32bit, gi? на 64 біт, гэта стварае праблемы, усталюйце вінаў 7 32bit і паспрабуйце яшчэ раз, вам я таксама рэкамендую перапісаць працэсарам праз інтэрфейс карціны, і спадзявацца, што падключыцца да яго

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    12
    Я быў такі ж наіўны, каб не адключаць інтэрнэт, на жаль, кніжкі я заўседы злучае ў wifi
    Што гэта праграмнае забеспячэнне ? шкоднасны прапануе кнопку skip на абнаўлення, і адразу пасля гэтага піша "абнаўленне прашыўкі адбываецца"

Я паспрабаваў усе... я праверыў таксама ўтрыманне мікра-sd ? правільна

Я спрабую прымусіць мяне машына з win7 32-bit, і як толькі ен прыходзіць, у карціны, я спрабую перапісаць прашыўку (не хапала ў scatolo? я отплатила 15 даляраў)

Я вельмі спадзяюся, што гэты клон не cinesata cinesata, але гэта была мая памылка...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я выкарыстоўваю яго заўседы падлучаным да інтэрнэту, і калі я раблю, я раблю на працягу ўсей працэдуры, але не абнаўляе нічога.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    12
    ? нармальна, што загараецца чырвоны святлодыед або павінен свяціцца зяленым, калі падлучаны ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    чырвоны індыкатар загараецца пры падключэнні да пк , і зяленым, калі ў дыялог з эбу.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •