прывітанне, хлопцы, я толькі што купіў lancia delta 2011 года, я хацеў бы даведацца, ці есць у км, што я забіў на прыборнай панэлі з'яўляюцца рэальнымі.
дзякуй за форум, за дапамогу, якую вы перададзіце мне.![]()
прывітанне, хлопцы, я толькі што купіў lancia delta 2011 года, я хацеў бы даведацца, ці есць у км, што я забіў на прыборнай панэлі з'яўляюцца рэальнымі.
дзякуй за форум, за дапамогу, якую вы перададзіце мне.![]()
добры дзень і дабро запрашаем ну для пачатку не дрэнна, бачыў, што ў раздзеле слайд-шоў, замест таго, каб сказаць імя,прафесія,узрост і дзе вы знаходзіцеся, вы ў асноўным ужо папрасіў аб дапамозе.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
прывітанне bibbi мы будзем радыя вам дапамагчы, але спачатку прадстаўляюцца x недалека __________________ сардэчна запрашаем.
прывітанне bibbi і добра прыйшоў у гэты форум
прывітанне сардэчна запрашаем
прабачце, для падачы адстой,як кажуць, месца і ў****.
прывітанне ўсім форуме мяне завуць фабрыцыо, і сукенка ў рыме,я 40 гадоў працую з фірмай, якая будуе машыны для ўзбраення чыгуначных, я частка службы тэхнічнай падтрымкі,практычна вакол усей італіі рамонту гэтых машын.
Да дня fa'у мяне fiat idea 1.3 mjt 90 коней, я зрабіў зменіце блок, каб распрацаваць трохі больш за коней, і на самай справе машына была яшчэ больш яркія, але гэты кошт была 250 еўра.
Цяпер, я толькі што купіў lancia delta 2011 года, і я хацеў бы паспрабаваць змяніць яго я.
прывітанне сардэчна запрашаем!!!!!![]()
зараз мы ...прэзентацыі, як трэба, то вы належыце да групы, чыгуначны, наколькі я зразумеў,думаеце, што я ў сям'і я і мой сумесны з такім жа імем, як і што робіць тэхнік x alstom групы чыгуначных палерма.