Прывітанне, я accquistato у ktag, ўнутры? не хапае харчавання.
Ці ведаеце вы ? супадае bdm 100? глядзець фатаграфіі ? роўна і як выхад 2A.
Я пачатковец, ці ведаеце ? заўседы неабходна выкарыстоўваць адаптар для чытання і запісы?
Прывітанне, я accquistato у ktag, ўнутры? не хапае харчавання.
Ці ведаеце вы ? супадае bdm 100? глядзець фатаграфіі ? роўна і як выхад 2A.
Я пачатковец, ці ведаеце ? заўседы неабходна выкарыстоўваць адаптар для чытання і запісы?
Калі ў запісы ў ktag страты харчавання, і завісае, я магу выратаваць яе, перапісаўшы рэзервовага капіявання?
прывітанне,вы ў рэзюмэ,але вы павінны выкарыстоўваць блок харчавання!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
у вас былі праблемы з almentatore ў камплекце? я чуў, у некаторых месцах, што было б лепш, крыніцы харчавання з па меншай меры 3 выхаду, і, што адзін камплект на некаторыя блокі кіравання не працуе добра. Дарэчы, некаторыя гавораць, што ? лепш узяць stablilizzato і 0,5 ампер выхад дастаткова для ўсіх блокаў кіравання. Мне патрэбен трэці ваша меркаванне, а не s? дзе вам будзе прадастаўлены перакладчык адзін, і гэта добра.
3а і перайсці бяспечна
0.5 A shoestring!! як сказаў Frantik3 перайсці з 3-ГА і вы спакойнай!
таксама я думаў пра тое ж, мала 0,5, але для стабілізавалася маюць намер супер*****laconloscappellamentoadestra правільна? Я думаю, што будзе добра, а тэлефоны проста так ад 3 ампер макс выхадны права +-1%?
Be тыя тэлефоны, 3А не паступаюць нават з біноклем... Калі вы хочаце адчуваць сябе ў бяспецы, атрымаць 12V стабілізаваных 3-4-ГА, каштуе каля 50euro, нават менш. А калі ў вас бюджэт атрымаць рэгулеўны, які вяртаецца заўседы карысна. Стабілізаваных азначае, што, калі трэба забяспечыць 12V не выкідвае 8 ці 15, але 12. Мой савет ? ніколі не эканомце на харчавання, то кожны робіць, як лічыць.
Не ў вас есць стары pc жорсткі выкінуў дзе-то?! У імпульсны блок харчавання ўнутры пк, вельмі добра для гэтага тыпу прыкладанняў, выхады цалкам стабільным, і даволі шмат току. Не менш 10А!!
пакладзеце вонкавага крыніцы харчавання добра стабілізавалася,тыя, што ў камплекце я завяршаліся ўсе edc17 які, на шчасце, адраджаюцца легка...