Думку карта Renault Clio RS 2.0 16V 201CV Sagem S3000
Паколькі я ніколі не рабіў Sagem S3000, што ні гэтай фірмы ?
Не ў тым, што можа пашкодзіць рухавік?
Можа быць, хто-то зрабіў гэта, і можа даць нейкі савет.
ступень пераўтварэння авансавых іх ведаеце? то есьць 1 момант, на колькі градусаў супадаюць? я на высокіх, я б не даў больш за загадзя... я б аддаў загадзя, каля 4-5 градусаў, у раене пара, затым ўніз да 5000 абаротаў, маючы 1/2 градусаў max, а затым, пасля іх давайце крычы.. як ін'екцыі , тое ж самае, аўтамабіль мае некаторыя змены механікі?
Аўтамабіль не мае modifice meccanice і я не ведаю, нават калі каэфіцыент пераліку авансаў.
І карту выпрабаванне, так як я ніколі не зрабіў S3000
Магчыма, хто-небудзь тут ведае, фактары і есць iluminera.
чаму? даць загадзя, так і ў выпадку ідзем насустрач механічныя паломкі , у курсе, перш чым аб ступені пераўтварэння, а затым preparane.. не загрузіць карты, так і ў выпадку.. вы не бачылі карты лямбда не тыя, якія не карбід добра і не ідзе
Прабачце, не я дакладна выгляд, то... ты даў -4 чаму?вы ўпэўненыя, што вы carbura так? Калі значэнне ? 128 памятаеце, што ? лямбда 1 адсюль черпайте свае высновы
ідзе ў мінус (-4) ecu dovrebe паспрабаваць carburare больш, па-мойму, таму што мац кажа, што сумесь і' худы, і так павінна вышмараваць carburazzione і на практыцы даць biu бензін...
Першыя дзве карты лямбда пачынаюцца ад 128 і аларо, з'яўляюцца лямбда 1 і на трэцяй мапе я бачу пікі 127 азначае, што і лямбда-2 ці я памыляюся?
Вазьмі з суппорта тое, што я кажу ў тэорыі, і заўседы лямбда-1*
127 .. у тэорыі працуе, што вышэй, то 128/129 ingrassi і пад 128 smagrisci... але, напрыклад, на многіх эбу bosch me dia наадварот.. трэба чакаць думкі больш вопытных або тэст план, змяніўшы мала параметраў, а затым загружаць іх у машыну, каб убачыць, калі вы працуеце ў правільным кірунку. .. калі вы знаходзіцеся дзе-info яшчэ postala, а таксама