Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: info nyo

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

info nyo

Я хацеў бы спытаць, зша, што на выкарыстанне гэтага праграмнага забеспячэння:
    напрыклад, citroen c3 панэлі sagem 93c56 мяне прызнае км, і кажа мне, у бок, " swapbytes" што гэта значыць?
    змены, што прымушае мяне рабіць:
    swap bytes:
    rewrite
    rewrite (swap).

cos'? гэты абмен, што не c'? ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    своп літаральна абмяняць, напрыклад, на рэестра, што ў normal ? 3CFF у своп становіцца FF3C,у некаторых выпадках значэння odometrici ўспрымаюцца правільна толькі ў рэжыме? swap.
    часта nyo-значэнне, як у normal, што ў своп(у гэтых выпадках d? варыянт, калі змены ў normal або файл падпампоўкі), такім чынам, змяняць у залежнасці ад рэжыму? што правільна чытае значэнне з < .....

я спадзяюся, што ясна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Прывітанне, дзякуй за дапамогу, але што, як вы кажаце, вас 3CFF у своп становіцца FF3C але калі ўсе ў ложку, наадварот, не ? FFC3 ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    ? правільна : 3CFF становіцца FF3C. Своп байтаў, нічога не робіць, што змяніць тып адлюстравання з big-endian у little-endian, ці наадварот, не памятаю (карысці мала nyo)..
    Калі не ? ясна, скажы мне, што я растлумачу лепш.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    я зразумеў, што своп варта чытаць наадварот, але я не разумею, чаму? 3CFF, якія варта чытаць справа налева, не павінен быць FFC3 замест таго, каб, як вы кажаце FF3C ?
    я толькі першыя два павінны чытаць наадварот, і тады астатнія ? роўнасці ( cio? злева да справа )

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    змяніць парадак байтаў не асобныя лічбы.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •