-
info nyo
Я хацеў бы спытаць, зша, што на выкарыстанне гэтага праграмнага забеспячэння:
напрыклад, citroen c3 панэлі sagem 93c56 мяне прызнае км, і кажа мне, у бок, " swapbytes" што гэта значыць?
змены, што прымушае мяне рабіць:
swap bytes:
rewrite
rewrite (swap).
cos'? гэты абмен, што не c'? ?
-
своп літаральна абмяняць, напрыклад, на рэестра, што ў normal ? 3CFF у своп становіцца FF3C,у некаторых выпадках значэння odometrici ўспрымаюцца правільна толькі ў рэжыме? swap.
часта nyo-значэнне, як у normal, што ў своп(у гэтых выпадках d? варыянт, калі змены ў normal або файл падпампоўкі), такім чынам, змяняць у залежнасці ад рэжыму? што правільна чытае значэнне з < .....
я спадзяюся, што ясна
-
Прывітанне, дзякуй за дапамогу, але што, як вы кажаце, вас 3CFF у своп становіцца FF3C але калі ўсе ў ложку, наадварот, не ? FFC3 ?
-
? правільна : 3CFF становіцца FF3C. Своп байтаў, нічога не робіць, што змяніць тып адлюстравання з big-endian у little-endian, ці наадварот, не памятаю (карысці мала nyo)..
Калі не ? ясна, скажы мне, што я растлумачу лепш.
-
я зразумеў, што своп варта чытаць наадварот, але я не разумею, чаму? 3CFF, якія варта чытаць справа налева, не павінен быць FFC3 замест таго, каб, як вы кажаце FF3C ?
я толькі першыя два павінны чытаць наадварот, і тады астатнія ? роўнасці ( cio? злева да справа )
-
змяніць парадак байтаў не асобныя лічбы.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума