Для мяне ? быў выдатны курс, дзякуй.-
грошы выдаткаваныя не дарма, як пачатак выдатнай кропкай, і вы ведаеце, хто ў першы атрымаеце вельмі далека " прывітанне". -
Для мяне ? быў выдатны курс, дзякуй.-
грошы выдаткаваныя не дарма, як пачатак выдатнай кропкай, і вы ведаеце, хто ў першы атрымаеце вельмі далека " прывітанне". -
Мы не гаворым дзярмо!!!!!!! На працягу двух дзен найму на 100%!!!!!! Зрабіць гэта можна паверыць, толькі для пачаткоўцаў.
Паглядзець не пыхлівы, але мае першыя дзве машыны я супастаўляюцца толькі добра, я ў парадку усе парады прафесараў, я б не хацеў стаць прафесарам, але маленькі настаўнік, я не магу прымусіць вас паверыць, нічога нікому, яны кажуць шмат лайна ў форумах, у pi? на адну менш, табе розніца ?
прывітанне
Не паведамляецца, да цябе. Вы растлумачылі, як рэдагаваць радкі ў hex? Адлюстраванне ў 2D ? Адкрыйце карту без драйвераў? Switch off, Egr і Dpf/Fap. Иин два дні, не думаю. Таму яны дзярмо. І Marelli 8df, 6b, 6j? Дзень, які вы атрымліваеце з 1.3 euro5 і паўторна просіць даць яму карту паглядзець, як вы іх калі ласка, праверце!!!!! Толькі, каб прачытаць.
асновы даюць тады ? кожны нармальны ecu ты яго дэталяў і вырабляецца, вывучаючы і спрабуючы... кажуць, што чапаць, як чапаць і чапаць, таму што карты, з дапамогай драйвераў надзейным, што дазваляе з сябе, а затым распазнаць карту ў 2d, будзь то 8 або 16 біт атрымлівае план паверху з вопытам... а то вы заўсёды можаце скарыстацца форуме сумневы і/або пытанні...
Я напрыклад, каб закрануць каля 70 з крывых драйвераў маей med 9 у мяне сышло гадоў і тэсты ў школе...
Апошні раз рэдагавалася admin; 30-10-2017 да 17:33
Я хацеў бы сказаць добрае слова ў карысць курсаў, арганізаваных D і M .
Між тым, падзякаваць іх як заўседы шмат, каб іх даступнасці
Я зьвярнуўся да іх, каб паспрабаваць паглыбіць свае веды, што было роўна НУЛЮ.( і я павінен прызнаць, што я нават крыху драўляная галава)
Перш чым зьвярнуцца да іх, я пайшоў непасрэдна ад Alientech, з якога я хацеў купіць прадукты для таго, каб пачаць гэта прыгода.
Я заяўляю, што я 45 гадоў, не з'яўляюцца ні механік, ні электрыкі, я самавук і праз сетку, я атрымаў інфармацыю вельмі карыснай.
У Alientech праграма была
адзін дзень тэорыя, на дызельныя рухавікі і іх эксплуатацыя
яшчэ адзін дзень, яшчэ тэорыя аб прадукцыі alientech і практыка
мне (і іншым, бедным) зрабілі за 2 дні, толькі тэорыі і практыкі, толькі цяпер
таму што не было больш часу....
Я заяўляю, што я сабраў іх інфармацыю, напісаўшы ўсе, што мог, таму што не дазвалялі нам задаваць пытанні адразу, але ў канцы кожнага тлумачэньня.
У гэты перыяд былі менш, чым пальцаў адной рукі, каб зрабіць ход, і ніхто не зрабіў губляць час.
нягледзячы на то, па параўнанні з курсам, праведзенай Professionalchiptuning я не даведаўся практычна нічога....я выкінуў грошы.
тым не менш, мае грошы былі добрыя, як тыя, іншыя....
але я зуб атручаны не будзем пра гэта....
Я быў delusissimo.
Але, арганізаваць курс, дзе вы шукаеце, каб прадаць прадукт, elogiandone якасці", але не даць практычныя дэманстрацыі ???але хто табе, купіць у скрынцы???
Але гэта я зразумеў, калі я пайшоў, каб зрабіць ход D і M.
Таму што, маючы іх, а таксама, улічваючы невялікая колькасць на дызельныя рухавікі выкарыстоўвалі метад нашмат больш выгадна для тых, хто мае абмежаваныя веды ў гэтай галіне, як я.
я прайшоў курс PFCT калі я правільна памятаю, у канцы ліпеня 2014 года я не ведаў практычна нічога
На працягу двух месяцаў ,пасля курса, я зрабіў некалькі карт на бензін паміж Fiat ,Wv,Bmw,Fiat ,Renault,Citroen,Audi,ford,Nissan,kia,Jeep,Alfa Romeo,Ssangyong і т. д. і т. п. DeFap выключэння РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог ,mod адхіленняў халоднай і гарачай
потым я пачаў адкрываць эбу edc17, каб азнаеміцца з імі ў tricore з K-tag і ў Прамым эфіры з Kessv2 ,я пацеў 14 кашуль, але пасля таго як вы зрабілі, перш за ўсе, тады становіцца лягчэй.
Я не губляю магчымасць чытаць новыя блокі кіравання нават толькі дзеля атрымання досведу, а затым вывучаць з ECM
і гэта дзякуючы іх
Дзе, не хутка з маімі ведамі я звяртаюся ў службу першым, і я павінен сказаць, што інвестыцыі карысна, таму што, капіюючы тое, што вы даведаецеся, вывучаючы змены, нават з драйвера.
вядома, пакуль не ў стане ( але спадзяюся, што хутка вывучыць яго) разлічыць колькасць? дызельнага паліва, якое трэба ўпырснуць мяняць БП або рабіць пераўтварэнне
але я спадзяюся, што некаторыя душы, pia, што адказваць на мае пытанні, ці які-небудзь дадатковы курс
У мяне мільярд пытанняў, на якія я М і D, але гэта будзе каштаваць занадта шмат кансультаванне фізічных асоб)
Чакаю з нецярпеннем, вядома, на турбо бензін, на які, вядома ж, не manchero'.
Дзякуй і выбачайце, калі я быў многословным
P. S. не плаціць мне ніхто, каб сказаць гэтыя рэчы![]()
ДЖАНІ
я выдаліў усе паведамленні, смецце, акрамя аднаго, у якім сказаў : ' пасля таго, як да чалавека напрамую, для астатніх я хацеў зрабіць, гэта абмеркаванне толькі для удзельнікаў курса, якія можна выказаць свой погляд на 2 дня, праведзеных з намі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
калі пасля курсу усе ўдзельнікі якой большасьць нават не ведалі, што такое файл, есць магчымасць ўмяшацца самастойна на змяненне edc15-edc16-edc17-Siemens зрабіць egr off, як на старых, так і для новых кіравання, дзе вы павінны зрабіць змены ў 2d і вырашыць усе ў 2d reboot гарачай на групы vag для мяне азначае ўмець працаваць autonomanmente.
вам я адкажу, што есць чалавек, які тлумачыў на курс тэорыі, нават калі ў гэтай тэме ніхто не запрасіў ты права ўмяшацца і, шчыра кажучы, табе не трэба c (z-z або бачыў, што ў цяперашні час пеўнямі тут летаюць і адукацыя вы яе пакінулі ў баку:
1) на шаснаццатковы мы абмяркоўвалі некаторыя робяць прыклады, але толькі, каб убачыць, што вы казалі, калі казалі hex.
2)адлюстраванне ў рэжыме 2d, і гэта было шырока растлумачана і тое, як,дзе ўмяшацца і змяніць файл, які можа без драйвераў,як выдаліць egr на edc16-17 і як выправіць reboot гарачай групы vag.
3)switch off мы бачылі некаторыя defap у тым ліку, напрыклад, switch off на edc17 і я паўтараю, egr off.
4)для marelli былі растлумачаны вельмі добра і старыя, што новыя-5 еўра.
5)і было таксама паказана, як зрабіць розныя злучэння экскурсійнае згаданых вамі.
для астатніх, калі патрабуецца адлюстраванне вы можаце звярнуцца непасрэдна хто-небудзь з удзельнікаў за дзень да гэтага не ведаў нічога.
ВЫБАЧАЙЦЕ, КАЛІ МАЛА 2 ДЗЕН
я думаю, што ўсё, што яны даведаліся ў працягу 2 дзен гэтыя хлопцы, ты гэта ведаеш (калі ты ў стане гэта зрабіць) у 2-3 гады, вядома, гэта быў толькі першы крок дзіцяці, які за дзень да хадзіў на 4 нагах і рэчаў, каб вучыцца ў іх, сапраўды, шмат яшчэ ў жыцці трэба пакора, што ты мары, і калі ты так добры, я не разумею, навошта марнаваць час на форуме,з гэтым я зачыняю тэму, таму што я ўжо страціў занадта шмат часу, каб адказаць, і я, каб зрабіць рэчы больш важныя, чым сядзець за саманадзейна перакананы, што бог на зямлі.
Апошні раз рэдагавалася admin; 30-10-2017 да 19:07
Маленькую нататку!!!
Таму што людзям заўседы трэба дыскрэдытаваць працу іншых???
Можа быць, таму што не ўпэўненыя ў іх?!?!?
Апошні раз рэдагавалася admin; 30-10-2017 да 17:38